![]() |
Cytuj:
Co do alkoholu, to się nie zgodzę. Sam nie piłem, nie piję i pić nie mam zamiaru, przynajmniej do pełnoletności. Jednak tutaj, jeśli będziemy pić z umiarem, nie odczujemy negatywnych skutków. Zresztą wszystko może w pewnym sensie uzależnić i wszystko w nadmiarze jest dla organizmu szkodliwe(wypij 3 litry wody gazowanej a się przekonasz ;) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
no co ty
nie zgadzam sie z Granteonem. amfetamina to nie scierwo...marihuana tez jest spoko ale dla mnie "fuka" lepsza bo starzy nie poznaja ze jestem pod wplywem narkotykow... kokaina tez nie najgorsza ale reszta to scierwo...oczywiscie jestem na tak za legalizacja bo to jest wazne dla nas mlodziezy...dajcie komenty na temat tego co napisalem...:P pozdro
|
Cytuj:
Cytuj:
|
W sumie wszystko jest dla ludzi. Tylko co za duzo to i swinia nie lubi. Ja bym chciala zeby byla na legalu... Ale sama bym chyba nie skorzystala z kupna.
|
Jestem przeciwny legalizacji marihuany. Gdy stanie się ogólnodostępna
będzie z pewnością tańsza, i ludziom trudniej będzie używać jej z umiarem. Różne osoby, różnie reagują na marihuanę i z pewnością wzrósłby odsetek osób uzależnionych. Poza tym byłoby to swego rodzaju "podniesienie szlabanu" dla twardszych narkotyków. Skoro marihuana jest legalna to trzeba spróbować czegoś mocniejszego nie? Nie mam nic przeciwko zapaleniu sobie raz kiedyś trawki na imprezie, ale co do legalizacji to zawsze będę przeciwny. |
Cytuj:
O i to mi się podoba - osoba, która nie ma zamiaru po to sięgać, ale rozumi osoby które lubią se zapalić. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Prosze bardzo - to co przeczytałem na wikipedii: Zagrożenia Konopie są relatywnie bezpieczne w stosunku do innych substancji psychoaktywnych, gdyż: -bezpośrednia toksyczność marihuany jest bardzo niska -nie prowadzą do uzależnienia fizycznego -dawka śmiertelna jest szacowana na 20 000 do 40 000 pojedynczych dawek[1] i jak na razie nie odnotowano ani jednego przypadku śmiertelnego z powodu przedawkowania -nie stwierdzono by przyjmowanie marihuany powodowało wzrost agresji lub skłonności do łamania prawa, choć istnieją na ten temat rozbieżne opinie.[potrzebne źródło] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Koleś zapalił pare razy trawkę i myśli, że jest elo. Teraz chce legalizacji. Jednak widać co Maryśka robi z ludźmi. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ludzie któży to palą żyją mniej, ponieważ to niszczy szare komurki, a nie warto ludzie... Po ch*j pieprzyć sobie życie?! Będziecie mieć dziury w pamięci to sobie dopiero powiecie "a, to nie szkodzi" |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |