![]() |
Cytuj:
To jakim cudem napisałeś "D" ? Co do tematu: Idź na raty, żeby dobic 2 lvl, następnie poszukaj sobie eq (znajdz/kup), wyjdź mostkiem (znajduje się na północy miasta)...Tam masz do wyboru mnóstwo expowisk, zaczynając od bugów, kończąc na minotaurach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolo carlin jest fajnie idziemy? xD |
Jezeli ma expic na jaskini misiów to moze kupic sobie z 4 live fluidy niedaleko jaksini misiow i podrodze zrobic qesta na copper shield oraz legion helmet. Sellnie shielda za 100 gp i bedzie mnial na leprzy strat na mainie:D
|
Cytuj:
Ja nigdy nie brałem lf na miski,a cooper seluje sie za 150gp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. edytuj posty |
Ja tam nigdy nie używałem if na rooku. Przeciez dobrze sie expi na sneakach do 7 levela, a na 7 na misie moze byc z najlepszym eq i duzo fooda.
|
Cytuj:
|
Najpierw wbij 9 lvl na kamieniach, potem mozesz hardcorowo wbic 12 na jeleneiach, od 12 to juz mozesz ostro podexpic na krolikach, potem rob lootbaga z combat knife'ow. Nastepnie sproboj przekopac lopata caly "Rookgart" i znalezc tunel na "majna" a jak juz go znajdziesz to idz wyhasac sie z owcami.
Mam nadzieje ze pomoglem. To byl sarkazm, a teraz zamknijcie temat i nie karmimy trolla(kurcze, tez go nakarmilem) |
Ja zrobiłem nową postać (druida). Wczoraj przeszedłem rookhard w +/- 3.5/4.5 godziny. Najpierw poszedłem na Raty zarobiłem na leather set. Potem na ziemi znalazłem Mace i brass helmet. Tarcza wooden. Od około 2-3 lvl poszedłem pod sklep "Al'Dee". Tam z 7-8 poziom wbiłem w 45 minut. Żadnych questów nie wykonywałem. Ja miałem troszkę inaczej, bo na mainie przełożyłem rzeczy z Knighta na Druida. I nie muszę się martwić o EQ (K armor, P legs, Steel Helmet,
K axe, Tortoise Shield.) |
Cytuj:
hehe jeśli masz zje**** "d" to jak mogłeś napisać "drugie" ?? :D :D |
Witam bardzo fajny temat i godny uwagi mam taki jeden sposob , dzis go wam zdradze wbijamy 2 level na rat w tym czasie zbieramy kase na mace kupujemy idziemy po szukac jakies tarczy kolo orcow i minosow ( jezeli nam sie uda zaliczyc qesta z chain armorem) a pozniej do 8 levela expimy na bug :) jezeli ktos chce go przejsc szybko mysle ze to nie zawodny sposob a i nie zapomnij na zbierac jedzenia .:p
|
Jesli juz ogarniesz swoj eq,to mysle ze najszybiej idzie w trojkacie: bugi-wilki-miski.
Oczywiscie mowie o jaskiniach z tymi "potworkami" |
Rookgard-Mój sposób
Idziemy expić na szczurach,tak do około 3,4 levela potem kupujemy leather legs i leather armor, (może też być leather helmet i wooden shield oczywiście jeśli stać nas finansowo).;)
Potem kupujemy jakiś dobry sword lub mace (bardziej opłaca się mace bo jest tani i bardzo dobry ale ja zawsze wybieram sword :] ) i idziemy expić na trolle. Gdzieś tak jak mamy 6 level ja zawsze chodze wtedy na szkielety. :] Expimy na wszystkim potworkach takich jak (trolle,orci i szkielety oraz miśki :p ) 8 level i na Main :cup: P.S wykonujcie questy :cup: |
Mój rekord wynosi 1 godzinę 54 minut:cup:, na ratach wbiłem 2lvl i wziąłem itemki do copper shield questu gdy doszedłem przebiegłem przez ogień wziąłem itemki i padłem. Copper shield został w ręce potem kupujemy dobrą broń proponuje macę, tania i dobra, polecam expienie na posion spiderach bo prosto jest je zabić i dają dużo expa gdy zjadą nam troszkę hp lecimy na wolfy/ beary zbieramy fooda i latamy tak aż do wbicia 8lvl.
PS. tak jak kolega mówi wyżej wykonujcie questy :) |
Według mnie wazne żebyś mial MACE jak chcesz wyjść szybko druidem latwa do zdobycia i dobrze nią walisz.
bijemy lvl na orc, wolf, bear i poison spider. :] |
lol temat "Jak najszybciej wylaść z roka" w działe broń i przedmioty ludzie nie kamrcie trolla ...
|
8lvl
Cytuj:
Z Twojej wypowiedzi da się zrozumieć tylko to, żeby doexpic do 8lvl najlepiej kupowac pacca... @Topic moim zdaniem wbijasz 5 lvl (do 2 raty zbierając ciała ratów i wymieniając 1 rat-2gp, do 3lvl'a bijesz na spiderach, trollach biorąc z trolli tarcze, bootki i może leather legsy i helmet) do 8lvl chyba bijesz na wolfach w prawym górnym rogu mapki Rookgardu. Mam Nadzieje że pomogłem;D |
Z rookgaarda wychodzi się tak aby jak najszybciej na ósmym levelu napisać do Gatekepper'a hi>yes>profesja>miasto>yes
I już xDxD To było dla jaj:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |