![]() |
Jakby ktos z Dusk~ ruszyl do ataku to moze by cos z tego bylo. Jakby cale Dusk~ ruszylo do ataku tylko z jednym celem np. zabic Qel to by cos z tego bylo, Vision musialo by sie zaczac wycofywac, a tak to wiekszosc Dusk~ padla i nic z tego nie maja. Zadnego planu, zadnego pomyslu co zorobic, zeby wykorzystac przewage mocnych wave np. przejsc przez teleport z moneta i czekac, az wejdzie Vision. Tam max. 1 osoba na sekunde wejdzie. Jak tylko ktos wejdzie to z wave kosić z dwoch stron i SD reszta :/
ban nie ban, char nie bedzie nic wart majac hunta 4ever od Vision :> Zreszta polowa Vision ma red skulla ;) |
Dostali łupnia =D Podobał mi sie ten film :>
Hail Vision Paralize Rune r0xando Cytuj:
|
Co jak co ale troche mi zal tych wszytskich charów z dusków.... bo w koncu było trzeba troche przyexpić zeby takie lvl powbijać nawet tam w 2 czy tam 3 ludzi troche czasu zajmuje ;[ ale z drugiej str to tacy zaparci ludzie ze pewnie dla nich to mała strata.
|
odszedl od duskow dlatego ze chce zadzic serwem a taif mu w tym przeszkadza..;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nice :) Duski raczej szans juz nie maja :p
|
Cytuj:
Ale tu od chyba początku wojny a trochę ona już trwa Vision jest górą , jeżeli w porę Duski nie wezmą się w garść , to niedługo stracą jakąkolwiek szanse . |
Cytuj:
to, że przegrali 4 openke z rzędu nie oznacza, że przegrali wojne.. Uwierz mi, że gdy znajdą swój dzień i zaliczom kilka fragów w przód podniosą się. A czy do tego dojdzie czas pokaże |
Ludzie..Vision juz wygralo.
|
a dajwać bepe cece 111!!11oneoneonejedentrzydwaoneone
|
Cytuj:
Zgadzam sie z toba :) |
Cytuj:
|
Ja nie rozumiem dusków....
Taifun,Czipsu,143ms,157ms,Ymy,Yubov i cala reszta shoterów powinna chodzić razem i wtedy Vision padnie> Moja rada : Trzymać się razem i Upierdolić wreszcie ZWIDKA, bo to kutas. Taifun ze swoja brygada, nie poddawajcie sie. Dacie jeszcze rade to wygrać> Yours PeP:p |
moim zdaniem na wojnie nie powinno sie robić większego poziomu niż się zaczynało walke... Zobaczcie na postać [ Zwidek ] koleś sobie robi lvl, jakby nie był w wojnie, a gildia Taifuna pozwala mu na to X(
Na niektórych serwerach co najwiekszy lvl jest 120 i ten 120 lvl ma hunt to ludzie wbijaja na jego resp i roz*******aja go, nie ? i gildia Taifuna i reszty powinna wbić na Warlocki lub Dragi/Dle i jebnąć mu w Dynnie :p :p |
Zwidkowi w Dynie :) Oczywiście...
|
Cytuj:
Hail Vision Team Hail Anthraxa Team |
Moja mama powiedziała, że Zwidek lubi sobie dobrze pojeść a Taifun lubi sobie dobrze zaorać twarzą ziemie :-)
NIE BYŁEM DZIŚ PO MLEKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! btw, LaRrYxX niech Kazu właczy juz pvp-e furora war! :) |
omg wqrwia mnie ten bot VISION na combo już -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |