![]() |
Cytuj:
Cytuj:
ty niestety nie masz takiego Cytuj:
|
@up
no wlasnie... Przeciez Tibia to tylko gra... a w grze chodzi o zabawe.. rozumiem ze najpierw trzeba sie troche nameczyc by naprawde moc sie bawic ale ostatecznym celem w tej grze jest zabawa.. czerpanie przyjemnosci z niej... wiec nie wiem po co bac sie o swoje chary.. po to one sa by cos robily.. jak jest PA na serwerze to trzeba z nim walczyc... . Wedlug mnie bedzie wojna i mam nadzieje ze Mc Gregors nie beda walczyli po stronie DL bo chyba i oni widze ze DL robi PA zabijajac z blachych badz wymyslonych powodow. Powtorze: I WANT WAR! |
Zaczyna sie gadka, ta sama co z filmu WMV, (który byl piękny) przedstawiający historie DLI. Wiadomo ze Dle solo by nikogo nie rozwaliły, maja 60+ memberów, z tego wszyscy byli brani na mass recruting, na wojnie, żeby nie MCG i MOE to Dle solo by gówno zrobiły dla pinków :-) Jedna jest racja, Dle śmierdzą.
I teraz napisze jeszcze jedno, kto może, póki czas, uciekajcie z ETERNI. |
Nie ma to jak filmiki z guild warów z Eterni. Mam nadzieje ze 4 wojna z dl wybuchnie niedlugo ; p
|
Nie czytałem wszystkich komentów ale jak wam ten Dark Legion przeszkadza to pozabijajcie Ich, no śmiało. W końcu to Oni wygrali wojnę i server należy, a jak komuś nie pasuje to niech zbiera ekipę i powalczy może się uda ale z tego co na filmach widziałem to szanse są nikłe.
|
@up
wygrali wojne bo 3 gildie do nich dolaczyly i wygrali przewaga liczebna... sam Dark Legion vs Pinki nie mialby najmniejszych szans... |
Sharrk wspolczucie dla kumpli :| total nooby i tyle mozna powiedziec teretalu nic pvp -.- trapnol go z kumplami -.- bo sam by niedal rady nawet
|
Sharrk i tak jestes RoX! ;* ^^
|
W sumie to koleś może i ma dobre PvP ale kozak też jest.
Wizav wie już ,że nie pogra sobie to pkuje ale SOLO i Wieksze lvle od samego siebie. @Offtopic Texterus jak ta gra w Twoim avatarze się nazywała?bo sobie nie moge przypomniec metal slug? |
Cytuj:
|
linki nie działaja zrób nowe...
Cytuj:
|
do Wizava mu daleko ale najgorszy też nie jest
szkoda mi Sharrka :( |
Cytuj:
wizav umie jedynie uciekac po piramidach ;] |
up@ ty za to bys latal po miescie i czekal az cie 20 osob strapuje
ot@ frag to frag. Wizav ma pomysl, pkuje przed savem i ma barzdo dobre pvp. |
Cytuj:
BTW. Nienawidze jak ktoś mówi co JA bym zrobił, nawet mnie nie znając. |
Zrobie małego offtopa, chociaż wy większego robicie
To nie jest temat do gadania kto ma lepsze pvp, Wizav, Tere****e, czy któryś z was... Tu powinno sie komentować Filmiki :-) Filmiki są nawet fajne, Tere to Ciota, solo nawet by tego Gargosa nie zabił żeby miał więcej uh Sharkk''a najwyżej mógłby posmyrać. |
Cytuj:
|
@up
zgadzam sie w 100% takze i z Rexibolem... @topic filmiki takie sobie... Mam tylko nadzieje ze po tym McG nie dolacza do wojny jak bedzie.. albo przynajmniej ich czesc |
Mały off@ Konto mi zbanowali z 2005 roku ;/.
NIe ma sie czym podniecac. Ten 140 ed to frajer i tyle.Sharkaa musialo 8 osob nawalac. I co za styl? Kazdy noob potrafi 10 vs 1 -.-. Potem 135 ed czy ms padl i widac wczesniej jak ubijali szarka to mu lizal dupoy na priv. Tak samo skonczyl, ale oczywiscie musieli we 2 w niego wparowac.. I ponownie mowie co tu za styl ? :> Przecietny noob ktory tylko sie buja ze swoja "gildia". ZAL -,- |
@ci, którzy się pienią, że "10 vs 1" to żaden frag
Tibia ma tak spierdolone pvp, że nie da się ubić nikogo 1 vs 1, jeśli jedna ze stron nie ma parkinsona i zaćmy na oczach. @pvp Ter~ Nie jest zły, aczkolwiek z cipbotem to żadna sztuka. Większość jego ofiar była po prostu durna. @plecy/reasony Ter~ Wygrali wojnę - mogą się bawić. Taka gra. Jakoś nie widzę w tym nic złego, że bawi się w PA i PK, bo to po prostu przyjemne. @Ter~ vs Viz~ Viz~ FTW. Po prostu ma większe jaja. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |