![]() |
Cytuj:
Zainstaluj sobie anty-vira. |
dobry filmik :p ogladalem na you tube , Polecam :)
|
Ehh gesior jak zwykle muisz sie podpiąc pod czyjsc temat i reklamowac samego siebie o0...
|
Hm.. dlaczego pisze o wlasnym filmie? Jaka jest zazwyczaj odpowiedz autoru na krytyke ich filmu na tibia.pl?
"tY &^#%^ jak ja ciem znajdem w RL to CI &^#$&^, jag takchi mondry jezdeś to ZROB LEPRZY!!!". Teraz juz nie moze sie czepiac o ten lepszy, bo wie, ze jakis zrobie i wtedy sie wyzyje wytykajac mi kazdy najmniejszy blad w moim temacie. :) Oczywiscie, ze sie reklamuje... czemu nie? Sa teraz 4 filmy .w.m.v o Furorze. Jak ja zrobie wlasny i zaloze temat to kazdy pomysli, ze kolejny slaby filmik od jakiegos nooba. Piszac o moim filmie odrazu zwracam uwaga, ze powstanie film z danymi rzeczami, wiec jak ktos zobaczy tytul "new Vision for Furora" to bedzie wiedzial czego moze sie spodziewac i moze sciagnie :) //poczatek reklamy Przokazji chcialem sie ZAREKLAMOWAC. Moj film bedzie mozna pobrac w kilku jakosciach z kilku serverow co rozwiaze problem wiekszoscic uzytkownikow roznych lacz. :> Planuj tez wersje filmu ~1 MB :) (4x3 px, full kompresja i dzwiek 8kbps MP3 :) ) //Koniec reklamy Ty sie czepiasz moich "reklam", a setki gosci pisze bzdury, ze az oczy bola i to ciebie nie obchodzi? |
muzyka ma dawac dynamike, fragi sa zgrane z dzwiekiem nie z tekstem. swoja droga widze, ze z4j3biscie znasz sie na rytmach gesior - gdzie tu masz r&b albo reagge? to nawet ragga nie jest, a to, ze ziomek (uk apache) ma wokal podchodzacy pod jamajczykow nie znaczy ze robi reagge. jedno slowo pasuje? "I'm the biggest judgement(...)no violence(...)there is no escape". I co jest zlego w 'boom selekta'? to, ze nie wiesz co to znaczy? a czy to musi cokolwiek znaczyc? Przy okazji nie wiem czy zauwazyles zgranie z dropami w 'Smack my b1tch up'? zreszta muzyka to sprawa odbierana subiektywnie - ale moze powiesz mi jakie prawidla rzadza swiatem tibii i jaka MUZYKA pasuje do niej? tak na serio to powinienem doczochrac jakies rytmy sredniowieczne bo pasuja do mieczy, lukow i smokow, ajt? troche pokory czlowieczku bo jak masz na koncie 3 filmy zmontowane w vegasie i wszystkie o Tibii to jestes tylko maluczkim wannabe-moviemakerkiem, z (co gorsze) horrendalnie rozbudowanym ego i nie bardzo chce mi sie czytac twoje eseje o tym jaki jestes wspanialy 'fylmowec'. Ile juz montujesz swojego elo-filma? ja uprising zrobilem, bo mi sie pewnego wieczora nudzilo - zajelo mi to jakies 3h, lacznie ze zrzutami z .recow, a chcialbym zaznaczyc, ze to moj pierwszy fragmovie w zyciu \o/ i widze, ze jednak poswiecilem temu filmowi jakies 2 h za malo i zmuszon przez to jestem pisac tego przydlugawego posta ^.- teraz przynajmniej wiem, ze zeby sie bardziej podobalo wystarczy 'popularna' muzyka, troche wiecej zoomow i... tyle? aha jeszcze jakies profesjonalne intro i outro by sie przydalo ;]
pozdrowki edit. zauwazylem, ze napisales, ze film robisz 2 miechy? ŁAŁAŁIŁA czlowieku =o. pamietaj, ze przerost formy nad trescia tez nie sluzy niczemu |
Filmik przecietny ale muza to jest masakra -.- Przeznaczona chyba dla uchodzcow z bagdadu-.-
|
mea culpa, ewidentnie gracze tibijscy sa jedna z tych grup docelowych do ktorych trafia tylko muzyka mainstreamowa - mea bardzo wielka culpa ;d, dobrze, ze nie zapodalem masali albo innych soundsystemow dla "uchodzcow z bagdadu"
|
A mnie muza sie podoba. Moge prosic o tytul tej energicznej piosenki przy ktorej pada taif? Banabanabaczi..
|
Film slabiutki 3/10 , muzyka tragiczna
|
Przydaloby sie wiecej zoomow bo na youtubowej wersji nic nie widac ;x
6/10 muza dobrze dobrana |
Film 10/10:cup:
Oby więcej takich filmów. |
Film ine wnosi nic nowego, te same fragi co na innych filmach. Ogolnie sredni 5/10
|
Cytuj:
|
Ten na youtube ładny;)
chociaż większość akcji widziałem albo pomagałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |