Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Vision Uprising - fragmovie w wmv (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124443)

Gesior 12-04-2007 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakonir (Post 1365503)
Mi szkoda moich postaci a czy ci szkoda to nie bardzo mnie interesuje;)

Umrzyj z glodu nie otwierajac lodowki.. zainstalwoalem tam keylogger'a. Jak ja otworzysz to wyskoczy i przykleji ci sie do czoła! :>
Zainstaluj sobie anty-vira.

VelaTygris 12-04-2007 14:34

dobry filmik :p ogladalem na you tube , Polecam :)

Sebcio :) 12-04-2007 23:31

Ehh gesior jak zwykle muisz sie podpiąc pod czyjsc temat i reklamowac samego siebie o0...

hide 13-04-2007 10:25

Hm.. dlaczego pisze o wlasnym filmie? Jaka jest zazwyczaj odpowiedz autoru na krytyke ich filmu na tibia.pl?
"tY &^#%^ jak ja ciem znajdem w RL to CI &^#$&^, jag takchi mondry jezdeś to ZROB LEPRZY!!!".

Teraz juz nie moze sie czepiac o ten lepszy, bo wie, ze jakis zrobie i wtedy sie wyzyje wytykajac mi kazdy najmniejszy blad w moim temacie. :)
Oczywiscie, ze sie reklamuje... czemu nie? Sa teraz 4 filmy .w.m.v o Furorze. Jak ja zrobie wlasny i zaloze temat to kazdy pomysli, ze kolejny slaby filmik od jakiegos nooba. Piszac o moim filmie odrazu zwracam uwaga, ze powstanie film z danymi rzeczami, wiec jak ktos zobaczy tytul "new Vision for Furora" to bedzie wiedzial czego moze sie spodziewac i moze sciagnie :)
//poczatek reklamy
Przokazji chcialem sie ZAREKLAMOWAC. Moj film bedzie mozna pobrac w kilku jakosciach z kilku serverow co rozwiaze problem wiekszoscic uzytkownikow roznych lacz. :>
Planuj tez wersje filmu ~1 MB :) (4x3 px, full kompresja i dzwiek 8kbps MP3 :) )
//Koniec reklamy
Ty sie czepiasz moich "reklam", a setki gosci pisze bzdury, ze az oczy bola i to ciebie nie obchodzi?

spiderness 22-04-2007 15:10

muzyka ma dawac dynamike, fragi sa zgrane z dzwiekiem nie z tekstem. swoja droga widze, ze z4j3biscie znasz sie na rytmach gesior - gdzie tu masz r&b albo reagge? to nawet ragga nie jest, a to, ze ziomek (uk apache) ma wokal podchodzacy pod jamajczykow nie znaczy ze robi reagge. jedno slowo pasuje? "I'm the biggest judgement(...)no violence(...)there is no escape". I co jest zlego w 'boom selekta'? to, ze nie wiesz co to znaczy? a czy to musi cokolwiek znaczyc? Przy okazji nie wiem czy zauwazyles zgranie z dropami w 'Smack my b1tch up'? zreszta muzyka to sprawa odbierana subiektywnie - ale moze powiesz mi jakie prawidla rzadza swiatem tibii i jaka MUZYKA pasuje do niej? tak na serio to powinienem doczochrac jakies rytmy sredniowieczne bo pasuja do mieczy, lukow i smokow, ajt? troche pokory czlowieczku bo jak masz na koncie 3 filmy zmontowane w vegasie i wszystkie o Tibii to jestes tylko maluczkim wannabe-moviemakerkiem, z (co gorsze) horrendalnie rozbudowanym ego i nie bardzo chce mi sie czytac twoje eseje o tym jaki jestes wspanialy 'fylmowec'. Ile juz montujesz swojego elo-filma? ja uprising zrobilem, bo mi sie pewnego wieczora nudzilo - zajelo mi to jakies 3h, lacznie ze zrzutami z .recow, a chcialbym zaznaczyc, ze to moj pierwszy fragmovie w zyciu \o/ i widze, ze jednak poswiecilem temu filmowi jakies 2 h za malo i zmuszon przez to jestem pisac tego przydlugawego posta ^.- teraz przynajmniej wiem, ze zeby sie bardziej podobalo wystarczy 'popularna' muzyka, troche wiecej zoomow i... tyle? aha jeszcze jakies profesjonalne intro i outro by sie przydalo ;]

pozdrowki

edit. zauwazylem, ze napisales, ze film robisz 2 miechy? ŁAŁAŁIŁA czlowieku =o. pamietaj, ze przerost formy nad trescia tez nie sluzy niczemu

Losari 22-04-2007 15:42

Filmik przecietny ale muza to jest masakra -.- Przeznaczona chyba dla uchodzcow z bagdadu-.-

spiderness 22-04-2007 15:52

mea culpa, ewidentnie gracze tibijscy sa jedna z tych grup docelowych do ktorych trafia tylko muzyka mainstreamowa - mea bardzo wielka culpa ;d, dobrze, ze nie zapodalem masali albo innych soundsystemow dla "uchodzcow z bagdadu"

Astralus 07-06-2007 00:54

A mnie muza sie podoba. Moge prosic o tytul tej energicznej piosenki przy ktorej pada taif? Banabanabaczi..

Couranger 07-06-2007 12:11

Film slabiutki 3/10 , muzyka tragiczna

haxzproxx_bat 07-06-2007 14:14

Przydaloby sie wiecej zoomow bo na youtubowej wersji nic nie widac ;x
6/10
muza dobrze dobrana

Trevcio 07-06-2007 15:32

Film 10/10:cup:
Oby więcej takich filmów.

Thebill 07-06-2007 19:40

Film ine wnosi nic nowego, te same fragi co na innych filmach. Ogolnie sredni 5/10

Kamil1000 07-06-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spiderness (Post 1361582)
Wersji low quality nie trzeba za to sciagac

wersję low quality też trzeba ściągnąć tylko że ma znacznie mniejsze rozmiary

Aspetina 07-06-2007 23:06

Ten na youtube ładny;)

chociaż większość akcji widziałem albo pomagałem

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34.