![]() |
@3xUP:
Żebyś miał zagadkę... -.- Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale tak jak to ktoś powiedział, ogólnie historia i militaria oraz wizja III WŚ... mogłoby przejść ;) Historia ciągle powstaje, więc tematów raczej by nie brakowało...
|
Jak powstanie jakasa "historyczna" grupa to z checia sie zapisze
|
chętnie,lubię historię :)
|
Nawet jeżeli powiem, że grupa ogólnie o historii to dobry pomysł, to co z tego, skoro skończy się tak jak Planszomeni, która to grupa nie powstała, chociaż chętnych było dużo, albo Programmers, która zaczyna wymierać...
|
Mimo iż lubie historie to ta grupa pożyje co najwyżej 3 tyg.
|
Mhuahuauhau nie mogę... za jakiś czas powstanie grupa "Wąchacze skarpet" i konkurencyjna grupa "Zjadacze goofna" czy wy nie przestaniecie mieć głupich pomysłów?Bo patrzcie jeśli zrobicie grupę wielbicieli II wojny światowej to zaraz ktoś wymyśli by zrobić i pierwsze i następnie III a w końcu zaczną się tworzyć jeszcze mniejsze grupki typu "wojna w mieśćie Radzymin" i potem wojna w mieście "Bełhatów" i w końcu powstanie 7 tysięcy nowych grup i co druga osoba będzie miała inny podpis pod nickiem...
Marcin12379518- Mc donald Oleńika479412286-Pochłaniacze lodów... Jak dla mnie beznadziejny pomysł ;d |
Pomysł bardzo dobry! Sam bardzo interesuje się II wojną światową,mam dużo książek związanych z wojnami,ponieważ jest to moja ulubiona tematyka wśród książek.Chętnie bym dołączył/dołonczył
|
Drom tylko czeka aż wszystkie grupy tematyczne wymrą śmiercią naturalną. I bardzo dobrze.
|
Po co robić nowe grupy?Wystarczą te co są i tak nikt nic w nich nie pisze prawie ;d
jak chcecie pisać takie bzdureczki o historii to poszukajcie specjalistycznego forum dowiecie tam się wszystkiego... |
Cytuj:
"Kellerman nie jest członkiem żadnych grup publicznych". Btw. Popraw sobie podpis bo na takiego byka aż żal patrzeć. sorry za offtopa. |
Nie trzeba być członkiem żadnej grupy, by wiedzieć, że wszystkie mają lekki kryzysik. Ja jestem za tym, by zlikwidować je wszystki, ewentualnie zostawić grupy gildii. Prawda jest taka, że jakąkolwiek grupę założycie i tak upadnie ona po kilku tygodniach.
|
Cytuj:
Widocznie ma już kilka kont, na których nie wyszła mu kariera w stronę modowania forum. @topic, Zamiast tworzyć nowe, lepiej zająć się starymi grupami i doprowadzić je do porządku. @down, Każda nowa grupa to nowe, tajne forum. Każde nowe, tajne forum to sporo zajętego miejsca na serwerze, które nie jest darmowe. |
Nie znam się,ale powiedzcie mi jakie mogą być ewentualne szkody,obciążenia gdyby jakaś grupa powstała? Serwer by padł? Trzeba by było więcej płacić? Bo ja już nie wiem dlaczego te grupy są tak niechciane...
|
Cytuj:
Ta owszem kiedyś sporo grzeszyłem a moje ostanie konto było założone w 2004 roku i nie pamiętałem passów ;d (i jeszcze raz powtarzam do tego pana wyżej nie ja pisałem ten cytat skopiowałem go bezpośrednio z notatnika z napisami do prison breaka a to że hatak.pl sie nie postarało w tłumaczeniu na polski to już nie moja wina(i tak im hail)a słownika nie używam więc nie mogło mi automatycznie poprawić błedu... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |