![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Poza tym pierwszą magiczną broń (WoV/Snakebite Rod) można dostać za darmo w gildi dla Sorcererów/Druidów. @Topic Myślę, żę każdą różdżkę/laskę opłaca się kupować. Z Wand od Plague i Quagmire Rod możesz sobie poexpić na Cyklopach, z WoCE/Tempest Rod w Tombach lub kopalniach (Dwarf Guardy) :D Z resztą to raczej nie ma problemów :) Co do Snakebite Rod to możesz chodzić na Orki (zwykłe, warriory, spearmany) oraz Rotwormy :) |
Cytuj:
No co ty? A ja widziałem jak 7lvl zabił demona z blokerem z SD >.< . Noi co?! Ma tak expic cały czas? Potwory typu rotworm ma pomijać bo daje okropnie mało expa? :baby: Sorry ale zalosny jesteś. Wracaj grać swoim 5lvlem na rooku :confused: |
eh...
fakt niektore nie sa moze oplacalne ale i tak malo kosztoja ... co ci po 1-2k na np. wand of plague a czasem sie przyda na np cyce albo roty... wg mnie kazdy druid/sorc powinien miec w dp wszystkie rody/wandy... B)
|
Nie wiem ja jestem przyzwyczajony grając na mainie latać z war hammerem tak jak nas cip soft stworzył kiedyś ;d to znaczy odkąd są różyczki to zawsze mam przy sobie tę najlepszą dla mojego poziomu jakby pk mnie zaczął obrażać ;d
|
2 pierwsze rozdzki i dla maga i dla druta lepiej kupic w sklepie (chyba ze ktos stoi kolo ciebie i sprzedaje) sa one tanie i poprostu nie oplaca sie ich kupowac od graczy bo czas na znalezienie sprzedawcy lepiej przeznaczyc na expienie.
Jesli chodzi o wand of polague to znam wielu ludzi ktorzy nawet jej nie kupuja, ale jezeli mamy troche wolnych pieniedzy mozna kupic (zawsze lepiej miec niz nie miec) Pozdro Zryty :] |
Cytuj:
ale wand of plague zbyt oplacalna nie jest |
@up: Powiedz to cyckom. Jak ja na cyce latałem to pięknie było z wand of plague. Jak kumpel raz polazł z Quagmire to go ujebało bo się mana skończyła nagle a w koło dużo cyców ;/.
@topic: Negowałbym tylko opłacalność Quagmire Rod. |
Hmmmm:wszyscy macie racje Wand Of Plugue jest dość męcząca ale potem dla sorka jest Wand Of Cosmic Enerdzy i potem kolejna Wand Of Inferno i jeszcze dalej każdy z was będzię miał ochote pierwszy raz pujść na demona (ded ded ded z pewnością)ale z rózgi już walić niebedzięcie tylko z Sd
Wiem coś o tym |
Oryginalnie napisane przez Glopsson Pokaż post
Ja myślę, że warto kupić jedynie snakebite/vortex (1k to nie dużo na taką rózge). A na wyższym lvlu i tak expisz z SD... Hmm... Co do tej wypowiedzi snakebite/vortex jak wychodzis na Maina masz za friko :P po 2 nie expi sie z sd cały czas przewaznie na Demonach i to dla lootu i dla expa Niechodze na Guardy i nie na*******a* z Sd:P tylko gdy mam pacca vis+wand/only wand/rod |
Cytuj:
|
up@
zgadzam się... nie wiedzą co to ironia... topic@ wand of plague opłaca się kupić :] gdy robię sora to na 19 lvl chodzę na cycki na facc a do 26 lvl (tak po 3 dniach) kupuje WoC i dalej na cycach z szybszym expem ale większym waste ;p |
Cytuj:
|
:d
Zalezy na czym expisz.Jesli na cycach to tak.Jesli w tombach to nie
|
taa, oplaca sie kupic wszystkie rozdzki, tyle ze z wand of plague na niczym(prawie) nie poexpisz, ja sam latam z dragonbreathem wszedzie :p
|
Eh...
Cały czas nie będę expił na cycach bo jestem 40 mag... Pogralibyście (kieruje to do graczy nowych, 1/2 lata) za moich czasów, jak sie do 50 lvla siedziało na rotach... ah.. stare ale dobre (o wiele lepsze) czasy ;) A co do różdżek: 1. Jesli jestes taki mądry i chodzisz tylko z 1 różdżką to fakt, lepiej zalozyc gsa xD 2. Osobiscie uwazam, ze do 19 lvlu lepiej chodzić z war hammerem, ma większe hity niz te wandy malolvlowe i przy tym mane mozemy wydac na leczenie sie ;) Staroświeckie ale jare ;) |
@Up. Nom idz poexpic na cyckach z wh..
|
Eh wh przyda Ci sie na wiekszym lvl'u do souli ale nie na 10lvl i nizej bo przecize uzywajac wand of vortex lub snakebite rod trenujsz mlvl wiec to gowno prawda ze z wh lepiej expic... no ale wand of plague jest nie potrzebne ja np od 13lvl'a do 33lvla expilem z wand of dragonbreath nie uzywalem innej rozdzki :D dopiero na 33lvl'u kuilem se woi oczywiscie mialem wczeniej woc ale wop jest zbedny juz lepiej isc na soldki z wodb niz na cyce z wop ^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |