![]() |
Jak zobaczyłem te łuki nie mogłem z beki 8o
Masz tu 2/10 za całokształt ;) Szkoda ,że popełniłeś tyle błędów ,a już najgorsze jest to ,że bezcześcisz taki klasyk jak to już ktoś napisał! Zanim zabierzesz się do obrabiania filmów to może lepiej potrenuj na swoich własnych wymysłach ,bo je bezcześcisz. :( |
nawet nawet
Ciekawie zrobione (według mnie)
a mugł byś dać linki do innych części (jeżeli zrobileś) |
jakie powrot jedi, to jest zemsta sithow lol
|
Mi sie bardzo podoba nie czepiajcie sie ze to nie powrut jedi bo to byl prolog !
a jak nie zobaczysz zemsty sithow cieszko jest wiedziec o co hodzi w powrut jedi wiec dobze zrobil wykonanie jest fajne moze zle ze napisales na guze sith i jedi master moze wiesz doradzil bym ci zrobic fake o SW ale o calym nie tylko o filmach ale tez o ksiazkach jest ich okolo 50 i kazda czesc pokolej to by wyszlo naprawde pieknie sam mam 6 albo 7 ksiazek i mi sie bardzo podobaja @ cos dla tych co sie na star wars nie znaja : SW to nie tylko 6 filmow czesci SW jest okolo 50 nie wiem dokladnie bo mi sie policzyc nie hce ogulnie rub dalej i sie nimi nie przejmuj |
hmm
Racja dobrze że jest prolog
czekamy na następne części |
Nie powiem, że do kitu bo będę kłamać.
Fake jak narazie sprawia duże wrażenie. Mogłeś użyć outów bardziej teraźniejszych. Ale za wykonanie daję 9/10 |
Fajne, ale pomyliłeś epizody.;) 5/5
|
Cytuj:
|
Było już tyle SW.... a miało być oryginalne ;/
Dużo nowych zaczynało kiedyś robić fake'i od SW, przyznam się że ja też, ale dałem do tematu "nasze pierwsze fake" i nie nazwałem tego SW bo sie różniło. Nie robie fake, nie dlatego że nie umiem tylko dla tego że nie mam pomysłu, niechce mi sie, nie mam czasu ;P. |
Kurde mam ciebie dość spamujesz,odświeżasz i noobujesz -.- Wniosek ? Reported po raz 2...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |