![]() |
...
kiedy pierwsza akcja ?;]
|
Narazie zbieramy ekipę B) Chociaż jest już nas sporo.. Nadal szukamy :cup:
|
Jest Akcja... !! Wszyscy którzy znajdują się w PK Teamie lub jeszcze nie proszę pisać do mnie na GG ... Przypomnę - 9069673 !! (niewidoczny zawsze) B)
|
Mam tam 68 ms moge się dołączyć?
|
Cytuj:
|
gbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssss ssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgb dsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssss ssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbds ssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssssssgbdsssssssss ss
|
Ej moge dolonczyc mam 7 sorca, malo kasy nick Demon Shadox
|
ja mam 9 lvl pall skille 30/30 nazwa : Kuakua:P
|
chce do teamu moj nick aaron meste:D
|
Dobije knightem 4 lvle (do 30) zrobie paradox quest tower i dojde:P bo msem nie pekuje. ;p
|
ja na dolerze gram juz z 1 rok
Chetnie dolocze razem z psyhopatka mam 20 sorka 11 sorka i 8 sorka ale moge porobic wiecej lvli na bocie. @edit 20lvl bo mialem juz mase harow bo jestem masta pk :D |
Nie wydaje wam sie dziwne, że co 2 post gość pisze, żeby do niego pisać na GG? :) Zanim coś zrobicie zastanówcie sie trochę :P
|
Ta, o co kica z ta "aktywacja bycia w teamie" ? -.-.
|
Jak jeszcze aktualne to 15 mlvl sie wbije (8 lvl xD)
|
jeszcze aktualne?
Dołączyłbym 8 druid nick :Setny Lewel ( wiem ze noobowski) :) |
Jeżeli aktualne, to mogę dołaczyć 12 sorcerer (pacc) 7 mlvl. Nick: [CHAR]Mass Trick[/CHAR]
|
logujecie sie na stronie i hakuja wam postacie to jest ta aktywacja konta ...czyli strona sciaga wasze passy :P
|
Jezeli to nie zaden kit to moge wbic zrobie szybko postac na paccu.
|
pr0 pk team nie ma co,goscie zlapani na forum z "lapanki" nie lepiej 4 sprawdzone osoby,ktore znasz.Do tego ventirlo i jechane. Mimo wszystko gl,napewno sie przyda xd
|
jak cos pisac do mnie tez sie dolacze do pk teamu mam pacc wiec szybko lvl wbije :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |