Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   First Poi Quest - Candia (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=124920)

Myszoon 14-04-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ely (Post 1368606)
Zazdrosni po prostu jesteście.;)

Tak bardzo chciałem iść moim 57 knightem X( X( X(

ciacho2oo7 14-04-2007 12:59

Z jednej strony ŻAŁOSNE to co zrobili ci co na ten POI poszli :] z drugiej dobre.. bo po jakiego %^&* brać 100 osób gdy 20 będzie ciągle patrzyło na hp a te 80 jadło śniadanie blocząc respa ? -.- .. ale kumpli sie nie zostawia :] w sumie 10k różnicy wielkiej nie robi ...

Ale Gz questa :)

Garo 14-04-2007 13:01

Heheh GZ dla was , a czy to było 2 wasze podejście (udane) ?

Snagoth 14-04-2007 13:11

z jednej strony dobrze ze nie wzieli wszystkich na PoI ale z drugiej troche to chujowe zachowanie w stosunku do kumpli.. ale to ich wybor i niech sobie robia co chca...

Co do typka ktory mowi ze nie ma przyjazni/kolezenstwa przez internet to Ty, za przeproszeniem, jakis pojebany jestes o.O Znam pare osob tylko z gg, skype itd ale sa one mi wazniejsze niz niektore osoby ktore znam z rl... i przyjazn przez internet jest jak najbardziej mozliwa.

A tak ogolnie to do qrwy nedzy niech mi Maka powie ze nie jest jebanym sharerem to go qrwa wysmieje. Candia istnieje od Jul 13 2006 czyli od 13 lipca (jesli sie nie myle)... i powiedzcie mi ze przez 10 miesiecy mozna samemu zrobic 200 msa to jebne z krzesla ze smiechu chyba o.O To musi byc taki kurewski sharer ze ja jebie... i pewnie jeszcze bedzie sie wypieral.. -.-' niewazne.. nigdy sie tak nie unosze ale kiedys zeby zrobic 200 lvl trzeba bylo grac ze 2-3 lata.. ofc samemu i nie grac jak maniak.. a teraz 10 miesiecy wystarczy zeby stado debili zrobilo 200 msa -.-' poprostu n/c

Makaveli of Chaos 14-04-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ciacho2oo7 (Post 1368632)
Z jednej strony ŻAŁOSNE to co zrobili ci co na ten POI poszli :] z drugiej dobre.. bo po jakiego %^&* brać 100 osób gdy 20 będzie ciągle patrzyło na hp a te 80 jadło śniadanie blocząc respa ? -.- .. ale kumpli sie nie zostawia :] w sumie 10k różnicy wielkiej nie robi ...

Ale Gz questa :)

zapomnijcie o roznicy 10k.
bo tak jest ok 10 avangerow, a moglo by byc 30, wiec watpie zeby spadek z 2kk byl na 1990k...

zreszta bylo jak mialo byc, nikt mial nie wiedziec, my robimy, my wybieramy ludzi, Ci co mysla inaczej to niech zrobia sobie team i laza tam po 7h, proszac sie nawzajem i wykrzykujac idz tu , ty tu stoj, itp. zreszta team nie byl uzgadniany przez jedna osobe , tylko przez wiekszosc.

nikt mial nie wiedziec, a bubbiish i cayanden byli i czekali na nas juz na Poi, wiec i tak ktos sprzedal date... i pozniej jeszcze pare osob doszlo, cholera wie skad.

/Maka

Baku' 14-04-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Odderz (Post 1368600)
Rozmowa z kimś przez internet nazywasz koleżeństwem/przyjaźnią ? No to nieźle :o

ja znam kolegow z tibii 3 lata i nazywam to kolezenstwem.

Cytuj:

Za przeproszeniem co ty wiesz o candi?? Tak samo w temacie wypowiadają się osoby które są mają te swoje low lvl chary i się buntują egoiści itp.
u is high level, sory! my nic nie wiemy o candii, ty posiadasz cala wiedze

sallceson 14-04-2007 13:45

moim zdaniem dobrze zrobili
na furorze quest robilo jakies 80(?) osob a ukonczylo ze 30
wiec po co tyle osob brac?

RieL 14-04-2007 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli of Chaos (Post 1368652)

zreszta bylo jak mialo byc, nikt mial nie wiedziec, my robimy, my wybieramy ludzi, Ci co mysla inaczej to niech zrobia sobie team i laza tam po 7h, proszac sie nawzajem i wykrzykujac idz tu , ty tu stoj, itp. zreszta team nie byl uzgadniany przez jedna osobe , tylko przez wiekszosc.

nikt mial nie wiedziec, a bubbiish i cayanden byli i czekali na nas juz na Poi, wiec i tak ktos sprzedal date... i pozniej jeszcze pare osob doszlo, cholera wie skad.

/Maka

He przeciez wy robiliście ponad 6h.. a wbili sie cay, neo(zakosil hamer of wraith gz :D) i jeszcze jakis typ z collectors, ale juz Jacy nie braliscie mimo ze mial runy itd..

Esther 14-04-2007 14:20

No gz wykonania questa ;)

D.R.E.I 14-04-2007 14:22

maka jestes zalosny
gralem na candii i gadalem z toba raz czy dwa i to tylko potwierdzilo to co mysle przez wlasnie takich ludzi odszedlem z candii.. a tibia schodzi na makavele

Neevald 14-04-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 1368649)
z jednej strony dobrze ze nie wzieli wszystkich na PoI ale z drugiej troche to chujowe zachowanie w stosunku do kumpli.. ale to ich wybor i niech sobie robia co chca...

Co do typka ktory mowi ze nie ma przyjazni/kolezenstwa przez internet to Ty, za przeproszeniem, jakis pojebany jestes o.O Znam pare osob tylko z gg, skype itd ale sa one mi wazniejsze niz niektore osoby ktore znam z rl... i przyjazn przez internet jest jak najbardziej mozliwa.

A tak ogolnie to do qrwy nedzy niech mi Maka powie ze nie jest jebanym sharerem to go qrwa wysmieje. Candia istnieje od Jul 13 2006 czyli od 13 lipca (jesli sie nie myle)... i powiedzcie mi ze przez 10 miesiecy mozna samemu zrobic 200 msa to jebne z krzesla ze smiechu chyba o.O To musi byc taki kurewski sharer ze ja jebie... i pewnie jeszcze bedzie sie wypieral.. -.-' niewazne.. nigdy sie tak nie unosze ale kiedys zeby zrobic 200 lvl trzeba bylo grac ze 2-3 lata.. ofc samemu i nie grac jak maniak.. a teraz 10 miesiecy wystarczy zeby stado debili zrobilo 200 msa -.-' poprostu n/c

Wiesz co to systematycznosc? Niektorzy robia pg i potem robia przerwe :) widocznie Makaveli robi pg i nawet jezeli mu sie nie chce grac to pewnie i tak pojdzie poexpic chociaz te 3-5 h.. nie wiem moze masz racje ,ze sharuje .. ale masz na to dowody? jak nie masz to po co oskarzasz kogos kto doszedl do czegos >.<''

btw. Ci co mowia ,ze sa zalosni i egoistyczni.. zal wam dupe sciska kurwa mac ,ze wy nie poszliscie i nie macie nagrody? Na chuj im kurwa ktos kto bedzie stal straci moze 1 uha i nachapie sie za free? To wy jestescie zalosni..oni ustalili team ktory mial to zrobic i wielkie GZ im za wykonanie. I nie zarzucajcie Makaveliemu ,ze zajebisty kumpel .. bo gdybyscie wy byli jego kumplami/przyjaciolmi zrozumielibyscie go i nie pisali takich glupot!

Cheers~

Xzonixek 14-04-2007 14:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Duszlik (Post 1368595)
Maka nie odpisuj na takie posty bo oni i tak tego nie zrozumieją. Zazdroszczą i tyle.

Gz Poi :)

Za przeproszeniem co ty wiesz o candi?? Tak samo w temacie wypowiadają się osoby które są mają te swoje low lvl chary i się buntują egoiści itp.

wczoraj o 17 byla fama ze idziecie na poi pozniej, ded estroza potwierdzil to:P

Sie kurwa h-lvl odezwal-.- teraz h lvl to jest 180~~

@Maka:

Doszli bo istnieje cos takiego jak exiva. i widząc Poul Nohan is very far to the south. moge stwierdzić iż siedzi na poi... Pozatym mogles sie postawic i nie isc z bubbishem:baby: :baby: :baby:

Xeremon 14-04-2007 14:40

Ten kutas Mawasi też tam był? - Bo to ziomal tej cipy Bubbisha:confused:

Snagoth 14-04-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neevald (Post 1368793)
Wiesz co to systematycznosc? Niektorzy robia pg i potem robia przerwe :) widocznie Makaveli robi pg i nawet jezeli mu sie nie chce grac to pewnie i tak pojdzie poexpic chociaz te 3-5 h.. nie wiem moze masz racje ,ze sharuje .. ale masz na to dowody? jak nie masz to po co oskarzasz kogos kto doszedl do czegos >.<''

Cheers~

Nie ma bata! Poprostu NIE MA BATA zeby w 10 mesiecy zrobic samemu 200 msa.. no poprostu to jest niewykonalne... nie ma chuja! Dowody? Mam dowody... to ze serwer istnieje 10 miesiecy.. to jest jedyny niepodwazalny dowod na to ze Maka sharuje. Nie ma chuja zeby przez 10 miesiecy robil pg bo by nie wyrobil.. oczy by mu wypadly, plecy pekly itd.

Archimondrius 14-04-2007 14:55

Ale was to wszystkich boli O_o. Boli was ze nie poszliscie?? Boli was ze nikt nie powiedzial?? Zazdroscicie lvela?? wpieprzacie sie w priv life?? Ja moge grac 24h dziennie i najmniej mnie bedzie interesowalo lamentowanie jakiegos kolesia, ktory ma rajcowe z pogadania sobie o sharingu, o tym jak ktos nie uczicie zrobil wiekszy lv niz ja mam. Jak was boli ze ktos sharuje CO ZA PROBLEM tez jestes czlowiekiem tez pewnie masz kumpli to sobie tez wysharuj. Kiedys gdzies widzialem madre slowa "Jestes czlowiekiem jak inni?? Zazdroscisz?? Krytykujesz?? po co jak mozesz miec to samo!!" Pozdro O_o

Xzonixek 14-04-2007 14:55

@2Up:
Maka pracowal do marca w kafejce internetowej i to jest powod jego ciaglej gry. Gra solo lub z tym samym ownerem co na Pandori, ale uważam iż ze staminą nie wyrabiam ja grając solo (przykład Nerana) to co dopiero makavel w kafe...

Petrobot zrobił 200 w 8 miechów bez staminy da sie zrobic w 1.5-2 300 lvl sorcem^.- 10kk expa co 2 dni moze cisnac;P

Kellerman 14-04-2007 15:05

Lol jak widze wasze bzurne posty to aż mnie ściska...po holere ma iść 120 osób na qwesta i robić tam ścisk jak w jakiś burdelu...???
Zresztą co tu się czepiać do sharingu teraz wogóle powinno być to dozwolone i tak pograsz 8 h i już i exp sprada o połowę muhahahu dlatego wiecie co jeden pogra 4 godziny i drugi pogra 4 ;d
Na Candi się beznadziejnie gra słaby klimat...ludzie hamscy ale to dobrze ;d

ciacho2oo7 14-04-2007 15:18

Co was to obchodzi ze Maka wbil 193lvl w 10 miechów ?????? jak mu zazdrościcie to weźcie sie rozpędźcie i pierd#$%^&*& o sciane albo zróbcie chara na nowym no-pvp i wbijajcie !!!!! to tyle

ciacho :]

milan233 14-04-2007 15:20

xD

@Maka~
No to sobie boczek nagrabiłeś :D

@topic
Gz wykonania questa

Ramion 14-04-2007 15:25

Gz!

No mimo ze to swiat Non pvp ale jednak gra to gra i wszedzie trzeba umiec wielkie GZ dla was za poi ja pojde w nastepnym teamie :P a jak mnie nie zabierzecie to dostaniecie na doope :<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54.