![]() |
Cytuj:
Gdybyś używał np Firefox'a okiena by Ci nie wyskakiwały. Fajny Filmik. Gratz! |
Może i odrobinę przesadziłeś z efektami, ale film jest naprawdę super. Świetne akcje, muzyczka też fajnie dopasowana (country rox ;)).
|
dobry team :] muzyczka tez spoko z kad wziales te z contera let's go?
|
Supcio filmik. Polewki są z tych sorców i druidów co nie wiedzą co to vita czy uhy i wiecznie na exurze gran :P
|
Dzięki wszystkim :) wracając do tych efektów, to tak jak pisałem wyżej, nie chciałem by film był `pusty`. No ale macie racje, przesadziłem troszeczkę :p.
@VelaTygris Counter Strike - CS @Kollumb Teraz zrobimy filmik ale z innymi postaciami, bo na tych starych po 5 minutach przybiegają hlvl'e najty i pale... bo takie sorce/druidy się boją :P @Frooget Co prawda to prawda, ale mi to idzie na rękę :D. Pozdrawiam Michalusik |
Help?
Nie wiem czemu ale ja nie moge pobrac tego filmiku? :/ a chcialem go ogladnac po tym co czytam :/ moze jakis rehost? z gory thx
pzdr |
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
Bardzo ładne PvP. Najbardziej mi się podobało to stadko fire elementali:p . Szkoda, że loota prawie wcale nie było widać (bp's oraz fajer aksa).
|
Bardzo fajny filmik
polecam |
Gz zaje*sty film!
2-gi z najlepszych jakie widziałem :) Dlaczego 2? Bo toxic fire niestety nic nie rpzebije :cup: WIELKIE GZ DLA WAS! 15/10 |
Cytuj:
Jeszcze raz dziękuję za pozytywne komentarze (more more more... :)). Pozdrawiam Michalusik |
Nic tylko powiedziec
Nice Ice;d |
Filmik super i tyle do gadania ;]
pzdr |
1) Tool_-_Aenima_-_46_and_2 (intro)
2) Rednex_-_Cotton_Eye_Joe__Original_ 3) System of a Down - B.Y.O.B. 4) Drowning Pool - Let the bodies hit the floor! Pozdrawiam Michalusik |
film świetny :) acha ale jeżeli chcecie zobaczyć najlepszy film z PK to na link na podpisie ;] (Nie musicie ściągać wersja online)
|
Cytuj:
Pozdrawiam Michalusik |
gdzie widzisz film rec??
Edit: acha i dajcie linka do tego toxic Fire :P |
Świetny film:cup:
Jakiego używasz programu?Ja używam narazie movie maker ale on jest do d***y z góry thx:) |
@Człowiek D
MAGIX movie pro edit 11 @Vasali Cały ten wmv jest dnem (moim zdaniem). Filmiku w rec nie ma, ale mógłbyś się domyślić o co mi chodzi -,-'. Po 3 nie życzę sobie takiej reklamy w moim temacie, zrób własny, oddzielny. Pozdrawiam Michalusik |
@ up
Po co wszczynasz nie potrzebne klotnie? Obejrzalem twoj wmv i musze powiedziec ze fajnie sie ogladalo, ciekawe fragi i fajna muzyka. Ale wmv Dancing shadows to juz klasyka facet. Wiec polecam oba filmiki. Ewentualnie moglby ktos wrzucic link to tego Toxic Fire skoro tak go zachwalacie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:37. |