![]() |
OMG!!Bardzo mało fragów tylko ze nikomu nic z eq nie wypadło nie licząc plate legsow:p .Njalepsze pk jakie widzialem:D
|
Cytuj:
|
Jebany PA mam nadzieje że Lucky Ones i pare osób z KoF pokarzą gdzie miejsce SA.
|
Masakra ;o ale widzialem tez fajny filmik ze slubu na antice ;]
|
niewiem czym tu sie podniecac ciekawe czy byscie sie tak cieszyli jak by was tak zayebali skur wy sy ny pie rdo lone
|
Najs.
P.S: Slepcy :<, ja tam widziałem warrior helmet jeszcze. |
Cytuj:
back to non pvp fitta |
Cytuj:
@Topic Nie przesadzajmy, widziałe mwiele lepszych PK ale to jest niezłe :) |
Cytuj:
Wyjełeś mi to z ust ;). Pwned. |
Cytuj:
przykro mi akcja niezła chociaż to żaden wyczyn nacisnąć 2 razy F1 i parę razy F2 |
Dobry sposób na szybki zarobek ;p pomyśleć tylko jak wiara obładowana jest runami na questa... pozazdrościć loota xD
25+ osób owned ;) |
ładnie żeście ich w H*ja zrobili :D:D:D no lipa zdarza sie co nie :P popadali i spokoj ale ładna masakra :D
10\10 |
UHShussuhSU tylko mu pogratulować :)
ale z 2 strony żygac mi się chce jak patrze na takie Pa :[ Jeb**y Cfaniak 60 ms zabije ale 80+ nierusz! xD |
Omg, ładnie :P
Loocik saks, ale warte obejrzenia. |
Ehh 8o Szybka , dobra akcja ;) tyle.
|
O kurna, ale jazda. Exevo gran mas vis, Exevo gran mas wis i jeden Exewo Mort Hur, i jest się SPORO bogatszym. " ALL GO UP" to było niezłe.
|
zal.pl ze nikt sie nie skumal , zal.pl ze nie biora aola na banshe quest hostowany przez gildie znana z PA i podobnych zagran , zal.pl ze wiekszosc magow nie miala na sobie magic shielda- .-
|
to bylo gonialne ale najbardziej rozwalilo mnie to
22:10 Guliver atom [162]: none of them 22:10 You lose 1 hitpoint. 22:10 Guliver atom [162]: dropped eq? uhy i mf z tylu osob a ten jeszcze by eq chcial ale z eq poleicaly p legi i wh:D::P hehe ale tak wogole to gz akcji :D teraz to ja sie boje isc na banshee;D |
lol mass owned plzz
|
N/c ładna i szybka akcja own3d :D :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |