![]() |
lOL? przeciesz do Ż.A.L juz lepiej leciec na rotwormy i ci wiecej spadnie niz meczyc sie z tymi chlebami -.- ....(chyba że bym bota ustawił przez noc,ale to bez sĘsU :)
|
heh niby banalne i klonowanie to też nie jest...ale jakby się tak zastanowić to można na tym zarobić jak kto¶ ma wprawion± r±czkę ;d
gz pomysłu sam na to bym nie wpadł... |
Na nowym serwie mozna poszpanowac i w tydzien zrobic z 50 cc :D ale only bot :D
|
Taaaka nowosc. Od kiedy tam ten NPC stoi? Od poczatku tibii? Lepszy interes to lowienie rybek i sprzedaz BPow goscia ktorzy maja UHmakerow. Na robaki wydasz ponizej 2k w sklepie, a BP mozna za 4-5k sprzedac zaleznie od swiata. Z skillem 50 mozna ~600 ryb na godzien zlowic (600gp zysku godzina). Na chlebkach tyle nie zarobisz, a w dodatku lowiac mozna robic runy i nie trzeba tyle ganiac.
Juz planowalem taki film nagrac z 2 lata temu. Tyle, ze jednak wybralem PKowanie :) Stanac w 10 osob i niby fabryka kasy :) Jakis ~50 knight by nosil od jednego stanowiska do drugiego itemy. Zboze do młyna, a z młyna m±ke do studni, a z studni ciasto do piekarni. W kazdym miejscu staly by osoby i przemienialy jedno w drugie i tylko po 100 produktow knight by nosil i im wymienial. Kasa niby beznadziejna, ale jak na film moze byc ;) |
Dobry sposób na kasę dla znudzonych ciagłym expem i sprzedawaniem loota
|
w praktyce to na prawde zarobi sie wiecej na rotach ale wiecie odmiana tez fajna ;]
|
Cytuj:
|
na ratach chyba wiecej zarobi HAHAAAAA
nawet jakby sie mialo bota i 3000 capa to by to bylo lolowe |
Lol ;p Ładnie to dawać czyje¶ filmy bez pozwolenia? ;p nie no joke :))
To ja nagrałem ten film, to ja go dałem na inne forum, to ja wpadłem przypadkiem na ten pomysł gdy miałem mało kasy na noobcharze i nie miałem czym przyexpić a zbierałem na najsłabszego wanda.... Autor nawet nie zmienił nazwy pliku - dałem kasakasakasa.rec ;)) Nie no, dla mnie to zaszczyt, że mój dziadowski film przedostał się z jednego forum na drugie. Pozdrawiam, Avenavo Mówi autorowi co¶ nick z innego forum "SZALONY" ? - tak, to ja ;) |
Aa tam. Na ratach pod Thais szybciej zarobisz:P.
|
Hahaha Nobish
|
hmm, gdyby tak zapu¶cić dwa boty na 2 charach - jeden by ¶cinał i dostarczał wheat a drugi robił i sprzedawał chleb :D Nawet małe lvle bo co to za problem :P Albo zamaist sprzedawać chleb to by go do domq odkładał xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |