![]() |
ta,szczegolnie kiedy on se stoi pod depot i nic nie robi...poza tym nie jestem 10 lvlem^^
|
Spoko wygramy... Veltis od jakiego levelu przyjmujecie??
|
Heeh...za swojego czasu grania na Hibernie sam niezle kozaczylem. No moze sam to za duzo powiedziane (Lendark, max 28 lvl, 13 mag, 68/54). Dziwi mnie, ze nigdzie nie widzialem Vic'a De'sala ani nikogo z de'Saint albo Smith... El Biris na pewno musiał gdzieś przemknąć zostawiając trupa z lvl ~40. Niestety szkoda ze moi hiszpańscy przyjaciele (począwszy od Smith na Garganie skonczywszy) tluka sie z nami =/. Zawsze byli aroganncy, i tera mam nadzieje ze w dupe dostana!
Jak to mówił Articorz po hacku: "Sometimes shit happens..." |
pozdro
siema veltis wygracie archonts silniejsze z archonts mniej ludzi padlo a w redrum to som piz.. pozdro dla veltis -.^
|
veltis przyjmijcie mnie do archonts plx :>
|
myslalem zeby zaczac tam grav na tej hiberni smiesznej ale sull system sux
i jednak pozaostane na inferni ;) Pozdro |
zbieg okolicznosci
czy to nie dziwne że na infernie sa też czensto zamieszki w ab???
|
Cytuj:
|
Mam pytanie jak mogą Wam pomóc niskie lvl?? (sam jestem takim ;] )
Moja przydatność bojowa jest 0, wiem że potrzebujecie ringów, runek itp. więc w miarę możliwości powinniśmy pomóc naszej elicie :) Ale jeśli macie jakieś inne zastosowanie dla niskich lvl to mówcie jak my możemy pomóc Wam w tej wojnie. PS: Mam prosbę do Veltis i reszty zróbcie tutaj na tibia.pl temat o tej wojnie i opiszcie o co w niej poszło i o co chodzi. Będziecie rówież zdawać świeże relacje z pola bitwy :) Pozdrowienia i powodzenia! Hail Archonts! Jesteśmy z Wami duchowo i chociaż psychicznie wspierani jesteście :) |
@ Przemlu ( Jaks )
Spoko odezwe sie:)) Jak bede mial czas to skocze do BB i wypijemy cos:PP z Kielonem i Wladkiem ( koniecznie z tym ziomem ) Czemu ja nie zostalem mianowany BB squad??? :PPP Tak pozatym od zdzis jestem a Archonts i bede sie bic. Zyczcie mi szczescia i jak najmniej deadow:/ Pozdr Fenix @ Low lvlki Jak chcecie koniecznie pomoc to runy runy runy UH/SD i time ringi |
Ta , ja ci rzycze szczescia , i dawajcie ssy z wojny albo niech ktos nagra filma jak sie bijecie :D
|
Ojojojoj
Co sie na tej mojej hibernie porobilo. Nie bylo mnie 2 tygi i odrazu wojna.
Co do pomocy to mam time ringa 9 minut i uh makera i uhy :P Hmm moze niektorym z archonts pomoge :D Np. kamikazemu :) Veltis nie pomoge bo jestem ivul i mam dobra pamiec jak veltis splawil mojego knighta :P Ogolem to trzymajcie sie (ramy i majtek mamy :D ) i skopcie redrumow ale nie bijcie bixi :( Magic knight of hiberna |
@Tompior
To jest wazna wojna, polacy musza sie jednoczyc i zapomniec przynajmniej na czas wojny wszelkie urazy do rodakow. Tylko w ten sposob mozemy wygrac. Ja tez niedawno mialem nieprzyjemny incydent z mutsumi i kielonem ale mimo to jestem w archonts i pragne zwyciestwa z calego serca. |
bixi została zmieciona w walnej bitwie i porzegnała sie z hiberna...
|
Slyszalem ze dzis byla fajna zadymka:] SPire gral Podem i mowil ze poszlo troche UH i bp xpl:)
Mam nadzieje ze porzadnie skopaliscie im dupy -.- Wpadne w jakis dzien pograc to ich przegonie troche przez mainland:) Pozdr Fenix |
a mnie nikt niekocha?...
prze***ane :P kielon wpadajcie mam pol litra xDDD staczy dla kazdego podwarunkiem ze sam pije xD |
Name: Articorz
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 126 28.09.2004 13:28:36 CET Killed at Level 127 by Fuseka and by Castin Artila Gratulujemy archontsom zabicia articorza trzeci raz :D Trzymajcie tak dalej. Dla nie pokapowanych articorz to najwyzszy lvl na hiberni. Archonts (duuuuzo polskich high lvl) vs Redrum (duzo br i reszty spoleczenstwa z najwyzszymi lvlami) !!!!!!! ARCHONTS WIN PLZ!!!! |
znow zadyma.... ehh najlepsze mnie omija :p pewnie by byl trzeci ded ale co tam :D wazne zeby skopac im tylki i tyo porzadnie ^^
|
hehehe, widzialem jak polacy przygotowywali sie przed brama w ab na sieczke i przyszly n00by sie patrzec, i jeden mowi lol, moze jakis loot wypadnie drugi, no fajnie by bylo, ktos walnal gfb i zmyli sie jak by ich ktos gonił ;]
|
Hehe :]
Fenix chyba zaczynam robić uhki etc Mamy to wygrać jasne???? :P
(potem mi sypniesz blue roba lub cos w tym stylu :] ) Podpalacze Rulez!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |