![]() |
Cytuj:
Owy potworek posiada 400hp... wiec duuuzoo bicia by sie szykowalo. Pozatym szansa ze wypadlo by z niego cos wartosciowego, jest bardzo niewielka. PS. Przydalyby sie takie amazonki na rooku, np. na jakims najezdzie... gdzies w okolicach miasta... Eh te moje fantazje... :D pozdro @Down: A ja sie zakrztusilem wczorajszą kolacją... + kakao :) |
Jak przeczytałem post autora to wypadłem przez okno...
MYśL TO NIE BOLI -.- |
Cytuj:
@topic Autor tego tematu to Troll. Każdy normalny człowiek wie, że na rooku NIE da rady zabić dema na rooku. Jeszcze raz powtórze dla wolno myślącego mózgu autora tematu - NIEE-DAA-SIĘĘ |
Cytuj:
Co do demona, chętnie bym to zobaczył. Tłum "blokerów" -> GFB -> 37 trupów ;) |
Demon nie ale np taki Zerk :D ... lub z 2 Dragi ... a o GS juz nie piszac ... Mogli by dac cos Szybkiego a nie odrazu Demona :D ... mysle ze przy dobrej organizacji GS mogl by pasc ... Zerk napewno a 1-2 Dragi rowniez ...
Bylo by fajnie i ciekawie ... ale takie rzeczy to tylko na Mainie :D Ogolnikowo jesli jakis potwor mial by byc na rooku to tylko jakis co walczy w zwarciu , nie chodzi o blokowanie ale wez biegnij i nagle GFB czy cos :D ... nie ma szans ... jedyna szansa na wygrana to atakujacy(potwor)musi uzywac miesni a nie magii :D |
http://img58.imageshack.us/img58/532/82303mainwg3.jpg
Eh ... idioci ... i tyle ;) @down hahahahahahahahahhahahahahahahhaha XD |
|
HSuahsuhsuahsuahs Up ale sie usmialem z waszego O rly ya rly? A z innych postow to nie wspomne xD! Chyba ze demon bylby otoczony kratą nie moze walic z gfb i innych a inni se expią XD Albo tak feru XD
|
Re: Pytanie do rookstayerów.
O RLY? xDDDDDDDDDDDDDD
--- DS'a jeszcze by się dało, ale Demona (mam na myśli real Tibię, nie test serva)? Nigdy. Pomimo, że się jeszcze regeneruje, to raz walnie z GFB/Beama, to wszyscy w zasięgu ataku zginą... |
Cytuj:
Nie zapominaj również o jakimś porządnym eq, bo z katany czy łuku przy rookowych skillach możemy go jedynie połaskotać ;) |
Cytuj:
Ale nie rozumiem nadal czemu my piszemy o Demonach, Behe , DL ... Nie wsytarczyl by jakis najazd potworow wprost proporcjonalny do mozliwosci rooka ... ?? |
Jakby rookstayerzy walneli mu chociaz hita za 20hp to by bylo dobrze :D
Nie wiem czy oni by pokonali na przykład vampa, a co już mówić o demonie. Ciekawy czy by wtedy było 1sqm w okolicach demona, na którym nie było by deada :p |
@Autor
Weź se przeszczep mózg od jakiegoś dawcy... Demca to ty chyba widziałeś w dziale ''Potwory''... @Topic Na TS'ie można by się pobawić z potworami typu: Necro, Elder Beho i inne potwory tego typu walące z magii, co się z tym wiąże mają słaby def ;-P |
Ale temat nie dotyczyl TS(chyba ze to grdzies przeoczylem), temat to czysta teoria i chodzilo i pofilozofowanie ... To tak jak by na Mainie powiedziec czy 10 lev rycek zabije sam Orfha jak bedzie wiedzial kiedy gdzie itp :) ...
|
ale patrzcie na rooku niema zadnych atakow ;( tylko od czasu do czasu jakies raty wylaza z kanalow
moglo by sie zdazyc tak ze dragon zaatakowal by rookgardi by byla atrakcja jaka bo w qescie na cooper shield jest padniety drag to zeby zaatakowal wyspe zywy fajnie by bylo rookestayerzy by zbierali sie i wspulnie prubowali go dednac to by bylo dobre 8o noi draga to jest szansa ze by zabili jakos |
Moim zdaniem Demon jest potworem zasilnym i nie pasuje do klimatu Rookgaardu. Mom pomysłem byłby najazd Dwarfów na Rookgaard, w koncu Krasnoludy nie są aż tak "czarodziejskie, ani silne", żeby ich nie wprowadzic na Rookgaard. Mogliby np. dodac cave z 3 dwarfami i jakis quest np. na amulet uodparniający na truciznę.
Pozdrawiam ;] 13 |
Cytuj:
@Topic: Demon? Auahahaha... Upadłeś na łeb z ciągnika czy jaka cholera Cię dopadła? Wg. mnie zabawa mogła by się potoczyć z Giant Spider'kiem :) Chociaż ten pomysł wogóle to jedna wielka głupota :P. Jeżeli chodzi już o plagi na rooku fajnie by było zorganizować raz na jakiś czas Orc Plague, by nie było za łatwo :P |
lol
Cytuj:
Kolesie na up lvla'ch nie mogą ubić demona z SD itp. a ty mówisz żeby rookstayerzy z katanami i z łukiem uwalili Demona?? daj spokój jakby był dostęp do mino maga to nie wiem czy by został ubity X( |
Cytuj:
"0-8 gold, axe, hatchet, studded armor, copper shield, leather legs, white mushroom, letter, dwarven ring, iron ore, shovel" loot dwarfow z nich sypie się iron ore i dwarfen ring... to chyba zły pomysł.. a juz nie wspomnę o soldierach ale nie wiem czy o nie też ci chodziło |
Dwarfy nie pasują. Klimatem. Tak jak w Kazo nie będzie ataku elfów tak na rooku nie będzie Dwarfów. Klimatem pasują raczej orki. mają skąd wyjść :)
@topic buehehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30. |