![]() |
Zapomnieliście jeszcze że pomiedzy wspomnianym zejściem do Family Frostow a zamkiem biegają zawsze dwa króliki :D:D
|
A teraz - jak się tam (zamek) dostać z Foldy? Wiem że trzeba kilofem gdieś kopać, ale na tym się kończy :P może ktoś powie? może jakaś mapka? i czy trzeba schodzić tam gdzie FE?
|
@Owoc
Nie potrzeba kilofa, wystarczy destroy field i łopata. Jeśli chodzi o to gdzie jest zejście to za drzwiami z tabliczką "security zone" czy jakoś podobnie. Edit: zejście jest powyżej poziomu z fe. @Raynold Cytuj:
|
O boże a ja tam byłem sam na 15 pozimie i było pusto miałem droge przez fildy i dzwi były otwarte weszłem do teleporta a tam mino mag mnie z explozi ja szybko spowrotem do teleporta i znalazłem sie na szczycie zamku :P
|
Klucz mozna zlesc (cut)
------ Edit by Gremlin Upomnienie za quest spoiling. Quest spoling lol ! Nie zeby wczesniej napsiali jak zlikwidowac magic wale .. |
Cytuj:
|
Knight
Czyli Knight może przejść przez magick wall tylko jeśli ktoś otworzy ją za niego?
|
widzialem fotki z senja field :D :] na pewnej stroce musi byc tam fajnie :P :]
|
hehe :P
jak dla mnie niewarto tracic czasu na senje jush lepiej isc na dwarfy :P
|
Aby tam dojsc musicie isc albo przez folde z keyem 4503 albo przez zamek na senji 4502 a jak przez folde wezcie ze soba kilof :D
|
Archeolog TROL!!!!!!!!!!
|
opowieści "odswiezyc jak najstarszy temat" ciag dalszy :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |