![]() |
@up,
W Kijowie. Ale inauguracja mistrzostw chyba przypada Warszawie. |
Jedno mnie martwi, mianowicie budowa nowych stadionów pociągnie za sobą kolejną falę korupcji i gier przetargowych.
|
A mnie martwi to, że jeśli Konon dojdzie do władzy to zlikwiduje te stadiony, i hotele, i autostrady, i wszystko...
|
Przyjadą Anglicy i mit największych kiboli legnie w gruzach :D
Bardzo dobrze, że akurat nasze kraje dostały obowiązek organizacji tych mistrzostw. To niesie za sobą praktycznie same korzyści. |
Więcej obaw niż korzyści.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hehe, nie cieszcie się tak , bo w 2012 koniec świata jest ^^
|
A ja sie nie ciesze, poniewaz Slaski nie jest wypisany..... tzn jest jako "zapasowy". obecnie jest jednym z najlepszych stadionow w Polsce, a oni omijaja nas...... w Warszawie nie ma nic, tzn jest jakis bazar, tyle kasy dadza na wybudowanie zamiast odnowic/dobudowac zadaszenie, trybuny itp na slaskim....ale to przeciez stolica, a ChoRzow male miasto....;/ X(
|
Nareszcie Polska ma szansę naprawdę się wybić...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@2up,
Niby nie trzeba, ale pomyśl jaki wzrost gospodarczy odnotujemy? Nowe stadiony, autostrady, bazy hotelowe, 13 tys. mniejsc pracy, lotniska, metro, wzrost wartości złotego w związku ze wzrostem wartości gospodarki, promocja kraju, nowe koleje i restauracja starych torów, rozwój sportu, ogromne inwestycje, również zagraniczne, gwałtowny rozwój miast.... Tego można wymieniać godzinami. A zapowiedzią tych zmian jest przede wszystkim 20% wzrost działu budowlanego (zbiór20 największych firm) w związku z ogłoszeniem decyzji FIFA. |
Jak z mojego kochanego zacisza we Wrocku zrobia srodek miasta to sie wku*wie.
|
Cieszę się. Jednak warto było wchodzić na http://www.wirualnystadion.pl/ :P
;[ Och, ach! |\_;[ Spyerdalay? )) \\ |
A maskotką EURO będzie kaczka o wdzięcznej nazwie Irasiad.
=P |
Wydaje mi się, że o polityków nie musimy się martwić. Są bardzo ucieszeni decyzją o organizacji mistrzostw u nas i nie sądzę, żeby próbowali podbierać kasy, nie pozwolą na to Kaczyńscy. A Gilowska znlazła 1 miliard zł w ministerstwie o.O
|
Cytuj:
|
Przynajmniej skonczy sie moda na gadanie: "Polska to wiocha, nie ma perspektyw blablabla..."
Jest swietnie :). Teraz trzeba dobrze skorzystac z szansy, a Polska i Ukraina bardzo sie zmienia po 2012 roku. Bilety pewnie trzeba bedzie zamawiac z rocznym wyprzedzeniem :D |
Yeah,zdążym z wszystkim-nie sraj żarem:),ważniejsze jest to że ME są w Polsce i Ukraince.Pozdro dla ttych cowybierali kandydature P&U.:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:37. |