![]() |
Ja moge dolaczyc ^^ jestem w top 10 na infernie auahauahauahauahauahauaha
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
No napiszcie tutaj swoje nicki, to ja wam zalatwie dobra obstawe;]
|
Autor tematu chyba o nas zapomniał, bo ja z tydzień temu wysłałem do Krakowiaka PW z prośbą o szczegóły i kontakt w grze, ale nawet nie raczył on odpowiedzieć...
|
oki ja robie nowego hara i bede z wami combo walic ;D :D
jak wyjde z rooka napisze do was |
Cytuj:
Bana za podszywanie sie pod kogoś, please. /\ |
Ja moge
Arek The Golden Warrior 10 lvl a raczej 9 bo padlem :D |
Ja moge
Arek The Golden Warrior - Knight 10 lvl a raczej 9 bo padlem :D |
Juz se zrobilem chara zbieram eq i lece na main jak cos to moj nick Xaki Samuraj ;]
I jescze cos.. jak wyjde z rook do jakiego miasta??!! PS: Gram 2 lata i tylko na PvP servach :D |
Spadać z tego świata, jak chcecie pkować to idzicie na dolere... Nie chce mi się rozwalać kolejnych noob pkerów z pl;p
|
beznadzieja
nie bede zmienial nicku dla jakiegos fagasa zwlaszcza jak mamy sie tak pedalsko nazywac nara X( |
Gwarantuje hunt dla pk teamu
|
moze byc bo dpiero zaczalem grac. W tibie gram ok. rok, nick: Vysygota From Corvo
|
hmmm...no to ja tez bym sie chcial zapisac do jakiejs gildy. Jeżeli ona sie nie rozleci to ja chetnie...ale zyby nie bylo tlumow w tej gildii, no bo tak bym nie chcial. Raczej sie z niej nie bede wypisywal jak juz sie zapisze. widze ze nie macie sorka ;]
-Jacek (Gróchaj ;/) -14 lat (nie jestem noooobem) ;] -moj najlepszy dotychczasowy CHARR to sork o niku Elvan Freon (prawie codziennie gram więc piszcie jakby co) z 23lvl -Sorcerer -moge sprzedawac tanio runki -mma jednego takiego na non-PVP jest druidem z 16lvl`em (aktualnie patrz na date) jego nick to Edor Ardo jak do niego piszecie to mówcie ze w sprawie gildy od GRÓCHAJA -Tylko i wyłącznie HARMONIA no chyba ze mnie namówicie :] Jezeli ziomek kupisz se pacc zlozymy sie na GH i bedzie Git !!! Pytajcie mnie o co chcecie w tibie gram codziennie ;] |
mozna dolaczyc ja nowy na tym serwie
|
Nono, właśnię szukałem teamu na infernie, i sam się znalażł :)
Mój staż :4 lata? :o Oczywiścię z przerwami... Gram od początków 7.4... Stara, kochana Tibia :) Wiek, no to 13 :P Narazie chara nie mam, ale zrobiłbym sobię oczywiścię Qashutia Samuraj :) |
Ja bym dołączył ale jestem jeszcze na Roodgarze.:(
A może bym mugł. W jakim to mieście?:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |