Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Trap'owanie ludzi na Rooku ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125587)

Son_blessed 01-05-2007 23:04

Ja tam zadko trapuje bo nie lubie mieć wrogów, chyba że kto inny mi pomaga to co innego niestety "koledzy" zwykle biorą loot.X(

Scobel 04-05-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Son_blessed (Post 1401154)
Ja tam zadko trapuje bo nie lubie mieć wrogów, chyba że kto inny mi pomaga to co innego niestety "koledzy" zwykle biorą loot.X(

Czasem loot sie nie liczy, a liczy sie to ze dalo sie temy noobkowi nauczke. No i moze to go nauczy i zarazem ochroni przed podobnymi bledami na mainie.

Maciek907 05-05-2007 17:21

Trapowanie to fajna sprawa ;] Noob ktory zostal strapowany moze sie nauczy zeby niekradl loot bagow,nie kradl expa ,itp.....;)

Adi Ninjax 05-05-2007 20:05

Dla mnie odp. nr. 2
mam dosyć noobków którzy kradną exp i trap'uja...

Scobel 06-05-2007 13:40

No to uspokajam sie z kazdym nowym postem. Bo na poczatku balem sie ze temat zostanie zbluzgany ze to nie etyczne czy cos. A teraz wiem ze nie jestem SAM :D.

Scobel 06-05-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zorlan (Post 1413361)
Trapowanie zniechęca ludzi do gry więc tego nie robie

A czy jak kradna ci loot lu exp, albo sami cie chca strapic, to cie nei zniecheca. ??

Mapa_Europy 24-08-2007 14:20

Czemu nie ma w sondzie do wybrania:
,,Bo uwielbiam patrzeć jak n00b krzyczy HALP BLZ!11oneone" :p
Lubie to robić a do tego łatwy zarobek

Diablczek 25-08-2007 17:40

Uwialbiam trapować noobków w mino hell.Poszedłem raz do mino hell pod piecyk z 3 minoskami i się z nimi biłem.Wziąłem do bp 2 skrzynie, noob mi podłazi i zaczyna bić minosy to ja się cofam i kładę skrzynkę na przejściu by mnie nie atakowały a drugą za mną aby mnie nie przesunął.Zawsze wtedy słyszę help plaaax i pay a jak już mają czerwone hp HUUUNTED IN MAJNLAND.A tak się składa że to no pvp a na dodatek mam rookslayera hahahahaha.

1gu5 25-08-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1377960)
Trapuje rowniez dla kasy, bo najczesciej expie w poison cave

i kradniesz mi expa B)
@topic 1 odpowiedz jestem od tego uzależniony i to lubię czasami jakiś gps wpadnie

darushu 26-08-2007 01:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 1gu5 (Post 1622130)
i kradniesz mi expa B)

No drogi kolego, kradnie expa ten który wbije jako drugi na respa, i nawet widzac, iz jest "wlasciciel" ktory byl pierwszy i tam expi, to sie nadal ubija potworki :) A ja nigdy z ta swiadomoscia, iz bylem drugi i Ciebie widzialem to Ci niewybijalem :D A to jak juz Ty nieraz mi wejdziesz, to nie moj problem :D

Onielek 03-09-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1376606)
Jak wszyscy wiemy jedna z rozrywek ludzi grajacych tylko i wylacznie na Rook`u jest Trap`owanie innych, zarowno nowych jak i doswiadczonych graczy. Z roznym wynikami ale jak by nie bylo, nie da sie zaprzeczyc ze Trap`owanie to czesc Rook`u.

W tej sadzie chcialbym sie dowiedziec i zarazem ukazac wam dla czego ludzie Trap`ia (:)) innych ...

Osobiscie chyba lapie sie pod wszystkie z W/W opcji w sondzie ... zalerzy od danej sytuacji ... kazda jest inna ...
Najlepiej Trap`uje mi sie osobiscie w Mino Hell, oraz na terenie z Waspami ...

Nie pytam was czy to jest dobre czy nie bo kazdy odpowiedziec sobie moze na to pytanie samemu, pytam tylko dla czego WY to robicie. Bo kazdy chodzby te 2/3 razy w zyciu kogos Trap`owal.

Prosze tez o uzasadnienie swej wypowiedzi. Dziekuje.

Gram na twoim servie trapuje w wasp tower, orc tower, i na mino hell ale nigdy nie widzialem jak trapujesz (Abbi of Rookslayer) xD
@Topic: Ja trapie dla: funa oraz żeby pokazać noobom ze trzeba uważać:)

MediaTecz 04-09-2007 21:33

Ja trapuje z nudów :) Napewno nie dla wzbogacenia się , bo zwykle w trapy wpadają jakieś 5 levele co mają przy sobie 20gp :/

Corniszonek 12-09-2007 11:59

JA trapuje dla rozrywki, kasa przy okazji.
nie lubię trapowania na MH, WT to co innego,

Raz z Vialixem zwabiliśmy szczury do temple zastawiliśmy boxami, chcial bym zobaczyć mine osób które po dedzie zjawiły sie w temple otoczone kilkunastoma ratami największy lev jaki padł to 5,ale śmiechu było więcej niż kasy...

Soldier of Harlen 15-09-2007 10:32

ROOK DLA ROOKSTAYEROW A NIE NEWBIE!

Zabijam kazdego z lvlem ponizej 9.

Orinoko 16-09-2007 13:15

Ja nie trapuję pierwszego lepszego :)
Trapuje tylko tych którzy wyzywają itp.

Gunsllinger 16-09-2007 23:54

Ja trapuje dlatego bo mam dość ludzi którzy mają się za nieśmiertelnych Rookstayerów, a w końcu padają za moim udziałem...

Miejsca idealne do Trapa to Minohell oraz Wasp Tower, jak to powiedzial Scobel.

Pozdrawiam:D

Gunsllinger

Scobel 17-09-2007 13:22

niestety wszyscy wiemy iz jest to zle zachowanie i nie powinno ono miec miejsca. A co wiecej, najnowszy UP zdzialal niezle "CUDA" na rooku i trapowanie stao sie nudne nie realne ... tzn nie jest juz tak altwo jak kiedys ... I psuje to cala zabawe ale daje pole do popisu nooba w wyzywaniu innych graczy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30.