![]() |
Ja tam zadko trapuje bo nie lubie mieć wrogów, chyba że kto inny mi pomaga to co innego niestety "koledzy" zwykle biorą loot.X(
|
Cytuj:
|
Trapowanie to fajna sprawa ;] Noob ktory zostal strapowany moze sie nauczy zeby niekradl loot bagow,nie kradl expa ,itp.....;)
|
Dla mnie odp. nr. 2
mam dosyć noobków którzy kradną exp i trap'uja... |
No to uspokajam sie z kazdym nowym postem. Bo na poczatku balem sie ze temat zostanie zbluzgany ze to nie etyczne czy cos. A teraz wiem ze nie jestem SAM :D.
|
Cytuj:
|
Czemu nie ma w sondzie do wybrania:
,,Bo uwielbiam patrzeć jak n00b krzyczy HALP BLZ!11oneone" :p Lubie to robić a do tego łatwy zarobek |
Uwialbiam trapować noobków w mino hell.Poszedłem raz do mino hell pod piecyk z 3 minoskami i się z nimi biłem.Wziąłem do bp 2 skrzynie, noob mi podłazi i zaczyna bić minosy to ja się cofam i kładę skrzynkę na przejściu by mnie nie atakowały a drugą za mną aby mnie nie przesunął.Zawsze wtedy słyszę help plaaax i pay a jak już mają czerwone hp HUUUNTED IN MAJNLAND.A tak się składa że to no pvp a na dodatek mam rookslayera hahahahaha.
|
Cytuj:
@topic 1 odpowiedz jestem od tego uzależniony i to lubię czasami jakiś gps wpadnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gram na twoim servie trapuje w wasp tower, orc tower, i na mino hell ale nigdy nie widzialem jak trapujesz (Abbi of Rookslayer) xD @Topic: Ja trapie dla: funa oraz żeby pokazać noobom ze trzeba uważać:) |
Ja trapuje z nudów :) Napewno nie dla wzbogacenia się , bo zwykle w trapy wpadają jakieś 5 levele co mają przy sobie 20gp :/
|
JA trapuje dla rozrywki, kasa przy okazji.
nie lubię trapowania na MH, WT to co innego, Raz z Vialixem zwabiliśmy szczury do temple zastawiliśmy boxami, chcial bym zobaczyć mine osób które po dedzie zjawiły sie w temple otoczone kilkunastoma ratami największy lev jaki padł to 5,ale śmiechu było więcej niż kasy... |
ROOK DLA ROOKSTAYEROW A NIE NEWBIE!
Zabijam kazdego z lvlem ponizej 9. |
Ja nie trapuję pierwszego lepszego :)
Trapuje tylko tych którzy wyzywają itp. |
Ja trapuje dlatego bo mam dość ludzi którzy mają się za nieśmiertelnych Rookstayerów, a w końcu padają za moim udziałem...
Miejsca idealne do Trapa to Minohell oraz Wasp Tower, jak to powiedzial Scobel. Pozdrawiam:D Gunsllinger |
niestety wszyscy wiemy iz jest to zle zachowanie i nie powinno ono miec miejsca. A co wiecej, najnowszy UP zdzialal niezle "CUDA" na rooku i trapowanie stao sie nudne nie realne ... tzn nie jest juz tak altwo jak kiedys ... I psuje to cala zabawe ale daje pole do popisu nooba w wyzywaniu innych graczy.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |