![]() |
mhmm jak kiedyś taif pomagał eil stormstrikerowi w wojnie to czemu on nie pomoże taifunowi :p ale Eil nie chce chyba taifowi pomagać no ale cóż :p ciekawe jak będze wyglądała furora pod panowaniem [GUILD]Vision[/GUILD] bo w sumie dla mnie to duski nic nie robiły. a jak vision też będzie sobie spokojnie expić i nic nie robić to dla mnie nie ma różnicy :p :cygaro: bo duski się bały o swój tyłek i lvl a vision ryzykuje. tak jak z wojną zaryzykowało no i coraz lepiej im w sumie idzie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi się wydaje że raczej taif zawsze miał taką możliwość i o tym bardzo dobrze wiedział, ale czemu tak nie robił to nie wiem.:confused: i wątpię żeby ima się bał takiego czegoś. Ale teraz na mass logi dusków już tak często można nie liczyć. nie zdziwiłbym się jakby taifun olał to i został gm, no ale to jego wybór, już chyba nikomu się nie chce walczyć, bo to wojna raczej nie na fragi, tylko delety, hacki itp.
|
Cytuj:
Co do tego, że Duskiness czeka - niech czekają dalej, Vision rośnie w siłę i niedługo Dusk~ nie będzie w stanie im nic zrobić >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyzby Anubis~ poszedl w slady Demthes'a(zlodzieja) ? :o)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Złodziej to złodziej i bez gadania.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@narrow chodzilo mi o to ze uslyszal cos na forum i gada a nie wiem jak bylo ; p @2down 3 rundki na jego oczach ; p |
21:35 Ricton [87]: za co barles bana dostal?
21:35 Ziperus Karste [79]: cze 21:35 Ziperus Karste [79]: za gral 86 h na dobe 21:36 Ricton [87]: kiedy to zrobil ? HAHAHAHAHHAHAHA |
Cytuj:
@demth pozatym jedi to brazol wiec watpie zeby za to demth mial problemy, raczej kłótnia braci sell acc cos tedy ; ] |
<usunięte przez moderatora>
|
Cytuj:
btw. chmurzasty? zgadlem :> |
Cytuj:
<3 |
Ehh przyszedł następny troll który chce żeby zamknęli temat, sry za nakarmienie trolla
|
no to mamy stary sklad w komplecie ;d buehehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |