![]() |
@lotress Wejs kurwa w kazdym temacie kazdego krytykujesz.. wejs wyjdz synek i nie wracaj.. -.-
|
"Wejs"?A co to za slowo?Nie ma chyba takiego w slowniku...a tak zapomnialem ze to Twoj swiat i lepiej z niego nie wychodz :) Krytykuje,poniewaz wiekszosc osob na tym forum to 10 letnie,spamujace dzieci i mam do tego popwody.Ach cos Ci nie wyszly zdjecia w podpisie?;]
|
spoko akcja, ladny trap :P
|
Cytuj:
O stary rozje**łeś mnie tym postem... myślisz, że uhów starczyło mu tylko na 5 minut stania w trapie? jakbyś nie zauważył kilka razy miał konkretnego reda...i jestem pewien, że miał jeszcze pare plecaków z uhami -.- i nie mów mi tu czy wiem co to combo bo na tym swoim non pvp to sobie możesz liczyć combo na ratach w thais... |
Fajny film =]
|
Ciężko było go tam lurnąć ? :P
|
Cytuj:
Miał wejść 180 ms ale się przestraszył i zawołał tego knighta i on wszedł ;P |
Cytuj:
Istnieje coś takiego jak slang lub wyrazy potoczne... ja ten wyraz akurat zrozumiałem bez większych problemów, bo był to błąd w postaci ~1 literka za duzo~. A co do 10 letnich dzieci to żyje wiele dziesięcio latków i młodszych, którym do pięt nie dorastasz pod względem wiedzy ... http://nt.interia.pl/wiadomosc_dnia/...edycyne,641251 |
:]
Dokopaliście mu hehe ;>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |