![]() |
Cytuj:
|
Na znak "T" najbardziej zasługuje Tibia GG:D .
|
TIBICAM - Najczęściej używany przez tibijczyków program który nie jest makrem xD
|
Teamspeak
Opera Kaspersky Internet Security Kerio Personal Firewall |
Norton Antivirus 2007 -Ale tylko dla dobrych komputerów. Ten Antywirus nic jeszcze mi nie puścił xD
|
na pewno Kaspersky jako antywirus bezkonkurencyjny... ale niestety tylko dla lepszych komputerów :)
przeglądarka to firefox/opera. imageshack quickshot |
Ad-Aware - do usuwania wszelkiego rodzaju spyware
Skype - do rozmów głosowych SnagIt - do kręcenia filmów |
Ventrilo
Tibicam UO Ale w żadnym razie nie przyznałbym T rodzimemu komunikatorowi - gadu-gadu, ponieważ uważam, że jego liczne "pady", częste problemy ze stabilnością i pare denerwujących bajerów sprawia, że aplikacja na takowe wyróżnienie nie zasługuje. |
Cytuj:
@odnośnie Avasta! Mam go już długo, długo, syfu żadnego nigdy nie złapałem, zawsze mnie ostrzega przed przychodzącymi połączeniami, także myślę, że wszystko jest kwestią konfiguracji. "T" dla: UOSU TeamSpeak |
Moim skromnym zdaniem:
Ventrilo Tibicam Mozilla Firefox Ashampoo Firewall Torent Kaspersky Internet Security AQQ Winamp Foobar2000 Nero Hamachi ALLplayer Z mojej strony tyle. |
Tlen, Alcohol 120%, UO, WoW, Norton Antywirus i chyba wsio co mi teraz do głowy przychodzi. A, jeszcze AP tuner. Dobry stroik. ; ) (no co? może podczas skillowania ktoś na gitarze lubi pograć? ; )
|
Linux.
Cytuj:
|
Opera.
Polecam, że ho ho! |
Cytuj:
|
Photoshop,imageshack,UO,Ad-Aware ;)
|
Opera, AQQ, Thunderbird ; )
|
Powinniście zrobić jeszcze antyznak jakości T by można by dać go programowi Giertycha a co :P
|
Cytuj:
|
moim zdaniem:
Winamp - bez niego trochę nudziło by mi się przy graniu w tibię (no przecież mogę w nim słuchać np. moją ulubioną RMFkę) Skype - można go używać zamiast np. TeamSpeaka lub Ventrilo, ale mi się wydaje jest od nich lepszy bo nawiązuje połączenia bezpośrednio a nie przez serwer i dodatkowo połączenia są szyfrowane |
Opera
Avast Skype Gadu-Gadu |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |