![]() |
Hmm... Tor przeszkód ładny, estetyczny i pod zwględem graficznym wsyztsko jest łądnie, ale fabuła nadal leży i kwiczy :/ Wszystko takie już było. Te akademie... "Choc za mna i..." To jest stare...
6/10 |
Bardzo ładny fake i jaka długa część :)
Moja ocena-10/10 Czekam na Next Part:faceoff: |
Graficznie pieknie xDD
Ruszanie rekoma tez wyczepione :P Fabula jak to Dracor powiedzial... Cienka "narazie" Sam bym chcial wiedziec jak sie robi ruszanie rekoma... Przydalo by mi sie a zbytnio mi nie wychodzi :( 8/10 aaa i wogule gz tyle zrobic w 1 part to dobrze |
@up
I tak si nie umywa do niektorych moich części :P Rękoma ruszanie? Tajemna sztuka przerzuć/obruć w paintcie, która jest tylko dla prawdziwch pro mastahów... no i czasami trzeba trochę dodać i inne bzdety równa się efekt evul pro ruchomych rąk. :) Co do fake'a... graficznie dobrze. Fabuła pierwszej części to evul samotny łowca ratuje kogoś przed czymś i ten ktoś proponuje mu wspólną walkę ze złem. Druga część wygląda jak trening w jakiejś evul grze zręcznościowo-przygodowej o przygodach plastikowego ludzika cofniętego w przeszłość przez złego plastikowego rycerza... |
hehe raczej jak trening w Call of Duty :D
|
a jak dla mnie to pomysł wzięty z FABLE :P
|
Sam fake mi sie podoba, ale go musialem reportnac. Dlaczego? Za duzo obrazków w jednym poście!
|
@up
Frajer... |
Cytuj:
@Kalasantyx Tu niezupełnie oto chodzi. Jest sobie myśliwy.Słyszy krzyk. idzie za nim. Spotyka walczącego maga. Ten prowadzi go do akademii gdzie przechodzi trening CDN. |
@3x up: to sie zalicza do pokemonstwa...
|
@4up
Skoro ci sie podoba to po co report... >.< Tak samo jak Cloy: Frajer... |
Szkoda, że nie ma komentów. A fake postęp już 30 skrinów ;]
|
Fajny ten tor przeszkód. Reszta też może byc. Rob dalej.
|
nom
fajne
ocena8.999999999/10:) czekamy na nowe części |
Cytuj:
Szkoda, że nie mam dużo czasu na prace. Ale next part najpóźniej jutro |
Heh fabuła z fable :P wojownik ratuje maga, mag bierze go do akademi itd.
Nice fake, daje 9/10. |
Cytuj:
Po drugie, w Fable mag ratuje chłopca i to w innych okolicznościach. Po trzecie, jedyne co podobne do fable to ta "akademia" :D |
Nawet fajne, czekam na next part.
|
Ładna grafika, ale fabuła mentna nic sie niedzieje.
Super idzie koles na łowy spotyka drugiego. I sie na torze przeszkud szkoli i super zdal. Grafika 7/10 ( jak skakał do drążka te biale paski ble) Fabuła 3/10 Wynik końcowy 5/10 Mam nadzieje, ze sie rozwinie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:06. |