![]() |
@up
Dobra to chodĽ na pvp ty 100 lvl pall i ja 100 lvl pall z summonami. I co to jest uczciwe? Raczej nie. I tu nie ma nic takiego "bo kiedy¶ się kupowało scrolle". |
/up
Tylko żeby¶ nie popu¶cił ;< Pff, je¶li tak Ci sie to nie podoba to trzeba było grać trochę w t± grę i mieć i summony i e wave i druidem ue i knightem exure gran.. Mówie, trzeba było grać... /topic Tak, maj± do dzi¶, taki Salve Knight ma chociaż ten e wave przydatny :] |
Cytuj:
|
A ja słyszałem że tym druidem co ma ue to chyba Hesperides był ale nie jestem pewny.
Nie wiem jak oni mogli tyle grac w t± grę. Ale to jest nagroda dla nich. A może to dlatego żeby powstawały potem historie o tym jacy byli potężni etc aby nadać klimatu? |
ile razy jeszcze bedziecie to powtarzac ;o
|
ko¶ tam gadał ze czarów na takich kartkach sie uczono to prawda można było spotkac knighta z exura gran druida z ue pallka z sumonami a socera z exura sio :P ale wszyscy pokonczyły gre.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ZAZDROSCI I JESZCZE RAZ ZAZDROSC!!!!!
a i nie pasuje nie graj ja mam jeszcze stary filmik jak sobie przepieknie rp z monkami na guardach expi, bez eq. mam tez filmik na ktorym 86 lvl sorek robi ihy i co jakis czas ciska ue. to byly czasy, chyba poszukam inslatek tibi i pogram sobie offline u siebie w stara tibie. |
Ja slyszalem ze druidzi mogli summonowac dragi. Ojojoj druid z dwoma dragami w dzisiejszych czasach tibijskich :evul:
|
Hesperides - Druid z Ue
Paladynie teraz moga miec Monka ale tylko poprzez rune. |
Cytuj:
|
A tak ogółem to stare czasy powinny wrócić i żeby Tibia miała sens grania.
Nikt by nie narzekał że knight niema dobrego czaru lecz±cego a druid może Ľle atakować :( |
Cytuj:
Przywolujac stare czasy tibii, po smierci tracilo sie cale eq :) jest screen z pokoikiem pelnym energy i fire fieldow z ktorego jedyna droga ucieczki byla smierc ... smierc rownala sie stracie eq (chyba ze ktos posiadal amulet of life, lub wczesniej broken amulet) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:21. |