![]() |
Cytuj:
A tak dla twojej wiadomosci wychodzilem na 0 albo lekki + bo jak sie umie expic na ofie to jest gitara a nie wpie**alasz sie na chama w zerki i lidery..-.- A tak btw. to co TY mozesz wiedziec o expie na ofie tym swoim ~40 ek? |
Sayg przepraszamy zapomnieliśmy że jesteś PRO i wszystko co powiesz to jest prawda 8o
|
Cytuj:
Sayg tak sie sklada ze ja juz tym "swoim 40 ek" expilem na OFie z bsem i zwracalo mi sie na mniejszym lvlu niz tobie na wiekszym z gs'em ;( i nie zartuj ze potrafisz expic na OFie bo widac po twojej technice "z gs'em" hhauhauh to sie usmialem <rotfl> |
Cytuj:
E tam, ja mam prawie 70 lvl i prawie 90 sworda i zawsze jestem na + :) Trzeba tylko wiedzieć jak biegać.. ale tego nauczcie się już sami |
@oftop
a może ma ktoś pojęcie na jakim lvl-u musiałby iść Druid, żeby poexpić. Może być tylko przed fortecą nie mam zamiaru sie pchać w nieznane ;) :p nie krzyczcie za oftop-a thx z góry jerrry.. @fanatyk nie wyczytałem tu nic o avengerze... wiadomo że lepsza broń-szybsze ubicie ale najpiertw trzeba to mieć a niewieku ma tyle kasy żeby go kupić albo tyle oleju w głowie żeby go zdobyć ;) |
Bs/gs?
Gs. Z bsem nawet bym nie próbował, ale głównie dlatego, że bez hmmów za długo bije się lidery :P A różnicy w def nie widze jak biegam bs+shield / avenger. Jeśli jakaś jest to tylko na korzyść avengera. Z drugiej strony, różnica w def między avengerem a gsem jest poprostu kolosalna. Przetestuj sam co ci lepiej pasuje :) 75+, skille 80+/80+ do expa na of. Nie wcześniej, bo będziesz wyciskał mniej expa niż na innych (prostszych) spotach, a tylko będziesz denerwował innych ludzi, którzy tam będą, blokowaniem respa ^,..,^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |