![]() |
1 piosenka:
Tupac - Another day in the ghetto 2 piosenka: Tupac - Untouchable http://www.youtube.com/watch?v=RViRD...elated&search= A co do filmu to moim zdaniem dzięki muzyce jest taki dobry :-) |
Film troche biedny... Niezarejestrowana wersja HyberCam. Wychodzi na to, ze nie szanujesz uzytkownikow tego forum, bo nawet na torrenty nie zajrzales.
|
Troche nudny... ale fajna muza ;)
|
Cytuj:
lol nie szanuje bo nie ma zarejestrowanego hypercam ? a moze nie wie ze jest taka mozliwosc ? zastanow sie zanim kogos obrazisz |
Za co bana dostałeś? ^^
|
Cytuj:
|
Film do kitu, przez 6 minut tylko expienie...
albo miales na prawde zj...ebane zycie tibijskie albo pokazales tylko to co wychodzilo ci najlepiej. Jeszcze do tego czarna muzyka ktora wg mnie wogole do tegoż filmu nie pasuje :| 1/10 |
Filmik mi sie nie podoba. Muza zle dobrna i do tego jakosc tego filmiku zostawia duzo do zyczenia. Czekam na nastepny film i mam nadzieje ze lepszy :)
2/10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Dudzix |
Cytuj:
Akurat dokładnie pod jego nick :p |
Spoko filmik ale mogloby byc wiecej np. jakies adv lub questy :> pozdr
|
Maka taka rada dla Ciebie... Kiedyś przeglądałem sobie twój photobucket miałeś tam na prawdę wiele fajnych screenów... połączył byś to w jedną całość... skleił Filmiki z questów.. anihilatora. Dhq... Hota... i wsadził na rapida żeby każdy mógł pobrać i Skomentować... jak na prawdziwy Wmv przystało. mógłbyś również dodać coś z pandorii... pamiętaj tęsknimy xD...
Popracuj trochę nad filmem a może wyjdzie coś na prawdę fajnego. i do tego please... "only god can judge me" czy jakos tak.. zajebisty kawałek:P Bo w tym co przedstawiłeś dziś fajna jest tylko muzyczka. widać że robiłeś to chaotycznie. Powodzenia. x) |
Cytuj:
A ja wam zazdroszcze =P p.s tez lamisz na non pvp ? |
Cytuj:
a Ty tez tak kochasz Mansona? ze wycieles sobie zebra tak jak on ? zeby moc sobie samemu laske targac? Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :] @Suppcio, wiesz to pierwszy tego typu filmik, pierwszy raz mialem z tym stycznosc, nie wiedzialem nawet o co biega, tak ze wiesz to co wyszlo, nie jest zaciekawe, no ale coz, juz co nieco kumam, takze mam juz nowy filmik z questow, mysle ze ten bedzie juz lepszy, a i muzyka jest juz inna, sam wole czarny rapik, ale niestety wiekszosc slucha techno. pozdro. |
Nie widziałem, żeby ktoś wcześniej podał tytuł pierwszego utworku w tle, więc:
Akon feat B.I.G & 2PAC - Ghetto Remix. Link do tegóż: http://www.youtube.com/watch?v=BFv6d9jJshc PS Demki z morta roox;> |
Filmik ok nawet... trudno zrobic ciekawy filmik na non pvp... ogolnie dobry gilmik jak na non pvp... ja bym zmienil, tylko muzyke... bo jest Ona zbyt monotonna :/
|
Fajny film~
|
Wykonaknie ladne czyste;) troche nudny do polowy szczegolnie z tymi tombami:> no ale to no pvp co tu sie czepiac :) mogles wbic ten 200 :>
|
[quote=Makaveli of Chaos;1389368]Tak my kochamy nasze piksele
a Ty tez tak kochasz Mansona? ze wycieles sobie zebra tak jak on ? zeby moc sobie samemu laske targac? Wiesz tez Ci zazdroszcze, taki wypas :]QUOTE] Ta mozesz sobie sluchac techna czy innych debilskich piosenek, lecz Manson nagral 15 plyt~ a wyciecie zebra byl to tylko chwyt na rozgłos, jak widzisz musisz miec pojecie podstawowe o czym zeby o tym gadac :P Chociaz trudno interesowac sie muzyką i innymi sprawami grajac przy kompie 7h dzinnie :( I do tego robiac lvl na non pvp nie wiadomo po co XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |