Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   35 Sorc hack nice eq!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126383)

SoniaPZ. 25-04-2007 19:33

Wy*******ac nooby jebane !!!! Kurwa chuj to nie fak !! Muwie wam to nie fak tylko w tym samym momencie jego friend wyslal mu parceleq z tom zeczom i wyszlo ze kce nas oszukac!Ale ja ci wierze!

alienrotfl 25-04-2007 21:22

wy*******aj stad hackerze jebany~®

Mroku 25-04-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SoniaPZ. (Post 1388757)
Wy*******ac nooby jebane !!!! Kurwa chuj to nie fak !! Muwie wam to nie fak tylko w tym samym momencie jego friend wyslal mu parceleq z tom zeczom i wyszlo ze kce nas oszukac!Ale ja ci wierze!

Cytuj:

Ban dotyczy nie konta, ale osoby. Jeśli stwierdzimy, że zbanowany user założył nowe konto, będzie ono również zbanowane. W skrajnych przypadkach uporu i trwania w głupocie, można spodziewać się bana na IP.

br? x.x i nie mow, ze nie masz 2 kont ;d

Lukasz_fakemaker 25-04-2007 21:49

Cytuj:

Oczywiście że mu wysłał parcel
Ale jak by to był haker to by otworzył ten parcel i napewno by pochodził po innych miastach.

Koleś kupił eq na allegro i chciał zaszpanować.

Btw. SoniaPZ. ile ty masz lat bo ortografia jest na poziomie 5 latka.

Edi The Sorcerer 25-04-2007 22:35

omfg! Eq i Kasa Mnie zabiła :P Gz! pozdr

Lotress 25-04-2007 22:47

@lukas_fakemaker
Pierwszy raz stane po stronie Soni,ale "momencie" i "wierze" sa dobrze napisane.Sam sie naucz pisac i poprawiaj innych,a nie poprawiasz naabkow nie umiacych pisac choc sam jestes naabkiem.

Kajulec 25-04-2007 23:00

Podobno Dit May to znaczy "S*******aj" po jakiemustam. xD

Wielki Mancyz 26-04-2007 08:33

To jest niby duzo kasy?? tyle kaski to mozna przy odrobinie szczescia na w miare średnim wiekowo serwerze wyciągnąć po jednym happy hero huncie -.^
a tak wogóle to czym sie tu podniecać że człowieka okradli lol

nightwish_88 26-04-2007 09:16

Walnij ktoś rehosta na tibiacams ....

Pro'kop 26-04-2007 17:33

a mzoe tak rechost...plx ;d

rech plx!
z góry dzieki

Dagins 27-04-2007 02:01

Cytuj:

Nie wiedomo czy reportować takie posty... chyba lepiej dać spokój adminom i poczekać aż (niektórzy) użytkownicy zrozumieją co mówią. Znasz słownik? Jak coś to nowy firefox błędy poprawia.Klik!

Film- ciekawe ile osób dało się nabrać. Ja na początku się dałem, ale dziwne mi się wydawało jak mówił "sux eq" itp. nawet nie sprawdzając całego depo. Pamiętacie hunt potężnego potwora, którym okazał się butterfly?:D Jak człowiek nie ma co robić to daje takie filmy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46.