![]() |
Wy*******ac nooby jebane !!!! Kurwa chuj to nie fak !! Muwie wam to nie fak tylko w tym samym momencie jego friend wyslal mu parceleq z tom zeczom i wyszlo ze kce nas oszukac!Ale ja ci wierze!
|
wy*******aj stad hackerze jebany~®
|
Cytuj:
Cytuj:
br? x.x i nie mow, ze nie masz 2 kont ;d |
Cytuj:
Ale jak by to był haker to by otworzył ten parcel i napewno by pochodził po innych miastach. Koleś kupił eq na allegro i chciał zaszpanować. Btw. SoniaPZ. ile ty masz lat bo ortografia jest na poziomie 5 latka. |
omfg! Eq i Kasa Mnie zabiła :P Gz! pozdr
|
@lukas_fakemaker
Pierwszy raz stane po stronie Soni,ale "momencie" i "wierze" sa dobrze napisane.Sam sie naucz pisac i poprawiaj innych,a nie poprawiasz naabkow nie umiacych pisac choc sam jestes naabkiem. |
Podobno Dit May to znaczy "S*******aj" po jakiemustam. xD
|
To jest niby duzo kasy?? tyle kaski to mozna przy odrobinie szczescia na w miare średnim wiekowo serwerze wyciągnąć po jednym happy hero huncie -.^
a tak wogóle to czym sie tu podniecać że człowieka okradli lol |
Walnij ktoś rehosta na tibiacams ....
|
a mzoe tak rechost...plx ;d
rech plx!
z góry dzieki |
Cytuj:
Film- ciekawe ile osób dało się nabrać. Ja na początku się dałem, ale dziwne mi się wydawało jak mówił "sux eq" itp. nawet nie sprawdzając całego depo. Pamiętacie hunt potężnego potwora, którym okazał się butterfly?:D Jak człowiek nie ma co robić to daje takie filmy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:46. |