![]() |
oj jednak martwie się że kiedyś bawiłeś się z kolegami kto dłużej wytrzyma pod wodą i to właśnie Ty pobiłeś rekord co wiąże się z tym że nie jesteś całkowicie sprawny umysłowo, ale to nie Twoja wina, pisz, pomożemy.. boooo wszyscy tibijczycy, to jedna rodzina...
/\ joke ^^ |
Cytuj:
Ale film nie jest zły :> |
mam tibicam 792 a gdy chce odtworzyc p[lik pokjazuje mi sie jakies okienko z errorem wiec jak to odtworzyc?
|
dajcie mi 110 rp i postawcie na przeciwko mnie 110 mastera i zadziwie all noobkow ze sorc niewygra ...
|
Jesli palek nie jest noobem to w kazdy duel (zakladajac podobne lvle) powinien wygrac palek.Oczywiscie mowie o duelu Palek vs Sorc. Lecz to bardziej ze wzgledu na cap niz sile sd etc ; p
|
@2x UP
Ok a moge ci dać 200RP czy musi być akurat 110 bo nie wiem jak wolisz? lol hahaha :D Cytuj:
Moze masz za dużo filmów nie wiem skopiuj najlepiej co pisze w tym errorze :) |
Cytuj:
|
Biore normalnie otworz za pomoca i wyskakuje mi ,,Could not open the file! Aborting. A moze to sie inaczej robi? A co to mda ? :D
|
[quote=Robert Lublin;1396686]@2x UP
Ok a moge ci dać 200RP czy musi być akurat 110 bo nie wiem jak wolisz? lol hahaha :D a mozesz mi dac 80 rp i tak nie przegram z 110 masterem jezeli ci chodzilo w tym poscie o doslowne znaczenie to nie niechce zeby mi ktos dal za free 110 palka tylko chodzi o to ze jakbym mial takiego pala to bym napewno nieprzegral tego duelu chyba ze kick lag pol minutowy ... ale to chyba jest tak oczywiste ze nietrzeba tego tlumaczyc ... |
Cytuj:
|
Nie podobało mi się:
Ocena 3/10 |
Kurwa... sciagam ten filmik do katalogu z filmikami odpalam tibie i tibie cam i nie ma go na lisice a w folderze jest OCB o.0 ?
|
:p
Nudny filmik... nic szczegulnego 4/10
@up To co? sorc tez by przegrał... |
[quote=viper555;1396775]
Cytuj:
Nie no palek jest ogulnie dobry do duelów no ale wes sobie nim idz pkuj ... :/ Ale z kad wiesz ze byś wygrał tym palkiem jak go nie masz i znając zycie znasz go tylko z otsow gdzie masz fast atak i bolty po 200? :D |
Troszke nudne ;d
|
[quote=Robert Lublin;1397451]
Cytuj:
nie mówie żebym wygrał ale bym nie przegrał bo niezmiecie mnie taki sorc na combo. . . jak już grałem na ots to na takich gdzie niebyło fast atack i na takich gdzie palek bił w miare normalnie a nie po np 100 caly czas ogólnie szkoda ze niewpadli na pomysl zeby zrobic taki duel dla rownych lvl ale i tak by palek to raczej wygrał bo sorcowi by sie runki pokonczyły ... no chyba ze palkiem b bym jakis noob jak np ten co z sd w sumonowane dsy lal przez 10 min xD |
-
nudy:baby:
|
[quote=viper555;1398007]
Cytuj:
|
@UP
Żle skopiowałeś nick uzytkownika :P To był cytat viper555 nie mój... :P |
Dla mnie anwet bomba
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:41. |