![]() |
Cytuj:
|
gra na faccu to jakaś pomyłka :S na paccu ciezko isc gdzes poexpic bo wszystko zajete (zalezy kiedy i na jakim servie)
|
grać trzeba umieć :P a to jest dla mnie tylko gra, mam pacc i wcale nei jestem jakimś zapaleńcem i malo mnie obchodzi co ta firma robi wazne ze ja dobrze sie bawie za te 90 zl przez 90 dni :)
|
Prawda jest taka, ze gdyby tibia była grą bezsensowną to by sie nikt nie uzależniał od niej...
@topic - a gry komputerowe ( wow a tibia jest taka grą ) mają to do siebie że pożeraja czas - radziłbym sie z tym pogodzic a nie bluzgac na tibie, bo wcale nie lepiej spedzacie czas grajac w CSa, FIFE, czy NFSa |
Jak już wszyscy piszą to mnie też nie może zabraknąć :>
Kolejny Chrystus-Online na forum... Czy wy nigdy się nie zorientujecie że nikt was tu nie chce? -.- Każda dobra gra zajmuje czas. Jeśli grasz w coś 10 minut a potem z tym kończysz to chyba nie była taka świetna rozrywka... Jeśli coś ci się spodoba to może bez problemu zajmująć godziny/dziesiątki godzin/dnie/tygodnie/lata. Przejdziesz GTA: VC w 30 minut? Raczej nie... Może Gothic albo HoMaM III w przerwie na reklamy? Wątpie... Płacić za grę? Skandal, przecież "wszystko co w życiu najlepsze jest darmowe" - pomijając fakt że samo życie nie jest darmowe ~.~ Zresztą po co ja to piszę? Wszyscy już to napisali, a Chrystus.htm patrzy na nas z wyższością bo on WIE że to my się mylimy i żyjemy w więziemiu jakim jest Tibia a on poznał PRAWDĘ. |
Cytuj:
P.S. Pisząc teog posta miałem włączoną Tibie i nie patrzyłem co się dzieje:Pzaatakował mnie jakis 10 lvl sorc, ale na szczęście szybko włączyłem Tibie zanim mnie zabił i to ja go zabiłem:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26. |