![]() |
@up
p set , mfy2bp~ i hmmy or sd + zdrowy rozsadek |
z 5 uh by poszlo jak nie mniej =]
|
dasz, ale waste :P (;
|
Pare postów wyżej ktoś napisał że 8lvl knight zsolował draga mając 2mlvl i używając life fluidów.Odkąd się używa hmm na 2mlvlu??
|
@up:
A raczej chyba na jakim otsie <lol>:confused: @topic: Żeby nie było offtopa::D Możecie tutaj zamieszczac pytania odnośnie solowania dragów.:cup: |
jak sie bije draga najlepiej stać na ukos od pyska :P?
|
Jak Knightem walczy się z dragonem powinno unikać się kontaktu z jego pyskiem wprost na waszą postać. A co do tematu Knightem na 30 lvl z takim eq napewno dasz rade solo. Weź ze sobą dla bezpieczeństwa około 15 uh. Nie zapominaj o dwuręcznej broni :))
|
Dzięki za odpowiedz..
|
Aha to jeszcze raz ja :) na jakim lvlu moge knightem bic dragi
? |
LOl sory ale nie umiem edytowac... eq : c set + d lance wystarczy?
|
Dragi z zyskiem i expem dobrym dla ciebie możesz solować od lvla 40 :) Dla przyjemności i z lekką stratą nawet od 20.:)
~~ Odpowiem gdy masz problem:) |
Myślę że dasz radę, moja kumpelka wczoraj (19 lvl knight) zabiła draga ;]
Mając takie sobie skile ;p i eq. Więc dasz radę :) |
Knight solo da radę około 35 lvl ze skilami 65/65. No ale wiadomo im większy lvl a przede szystkim skille tym większy zysk.
|
Cytuj:
|
Ja sie dla sportu kiedys wybiore na draga 7 lvlem,z tym ze postaram sie skille dosc wyskoko podbic :) moze byc ciekawie ;) napewno jak dam rade to sie pochwale ;)
|
Nie chce mi sie zakładać nowego tematu, więc napiszę tutaj.
Mam druida z 27 lvlem(prawie 28) i 26 mlvlem. Gdzie mogę opłacalnie huncić dragi z dsami i hmm? Tereny dla facc oczywiście. xp |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No problem
no problem !!
Ja 31 knightem draga ubilem na skilach 58/54 EQ_p set , dragon shield , fs , c helmet , i croco bootsy. poszlo 14 Uh'ów ale niechcialo mi sie zchodzic z flama i stal łbem do mnie :P pominmy fakt ze hity byly smieszne xD AHA no i to nie moja postać(ja bym nie bil lvl przed skilami 65/65 minimum) |
CO ?! :o
Kolejny taki temat ?! X( To chyba jakaś epidemia! Były przecież przyklejane tematy! I wiele innych z pytaniami typu czy na profesjii xxx ze skillami yy/tt z eq ??? i lvlem pp pokonam draga... Ludzie piszą ,a wy nadal :( Jest taka opcja co sie nazywa SZUKAJ !!! i prosze jej używać ,bo zaczyna się na tym forym śmietnik robić przez takie tematy :confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |