![]() |
No sory ale co to jest 10 % lvl przecierz to nic nie jest kupa kto by sie przejmował po stracie 10% bez przesady a amulet of life był do kitu bo np on by nie dawał żeby expa nie tracić a co ma z tego knight on musi aola nosic
a jakby amulet of life nic sie nie tracilo to ta gra stala by sie bardziej denna |
Teraz wywala po minucie straty polaczenia
Cytuj:
Lol ty chyba nie wiesz ile traci 100 lvl bez blesoow i pacca 4 lvl 200 lvl 8 lvli << malo ? no jasne |
@Cieniu
1) Ilu jest 100 i 200 levelowców bez pacc ? 2) To interes CipSoftu, żeby ludzie kupowali pacc. Jakbyś miał firmę telefoniczną to zrobiłbyś tak, że ludzie bez abonamentu mogą rozmawiać ile chcą ? 3) Najpierw zrób ten 100 lvl a potem pogadamy. A o 200 to nie marz. |
Cytuj:
|
Czasami dobre są kicki i starta tych 8h grania :D przynajmniej można iść pograć w piłkę lub na piwko skoczyć kiedy nie chce się grać.
|
Qrcze rozumiem ded przez swoja wine ale jak sie pada na 60 lvlu od slima czy beho to krew zalewa ;((
|
Na kicki nic nie poradzisz...po dłuższym zastonowieniu sam dojdziesz ze kazda z twoich proponowanych zmian nie jest doskonała...
|
Pewnie, że jestem ZA. Wczoraj zabił mnie Orc shaman. Leje go, a tu nagle neostrada się rozłączyła. Miałem 24% do 50lvla. Dopiero co padłem tydzien temu i odrobiłem straty, a teraz cała moja ciężka praca poszła się jebać przez neokick. Grałem przez półtora tygodnia po 7 godzin dziennie - wszystko po to, żeby odrobić to co straciłem. To jest nieuczciwe i nie sprawiedliwe. Jak zobaczyłem siebie w świątyni, to dostałem przed kompem szału.
NIE NIE LASKA BO NIE MAM NA TO KASY!!! POWóD?! - GRAM SORKIEM!!! ~~ SORK - BRAK KASY~~ |
@ci co padli:
A na 50 lvlu to blesów nie laska kupić? @topic:Pomysły zue!;p |
Cytuj:
Co do tematu: nie sądzę, żeby skrócenie czasu po którym jest się wykopanym z gry do, powiedzmy, 5 sekund (pod warunkiem, że nie jest się w trakcie walki z innym graczem - niezależnie czy jesteśmy stroną atakującą czy też niewinną ofiarą) mogło być jakoś szczególnie nadużywane przez graczy. |
@UP
To nie mozliwe ze by kickowało po 5 sekundach gdy stracisz połączenie z netem bo to działa na tej samej zasadzie jak wyjdziesz "X" z tibi i tak widziałem juz nie raz na wojnie jak strapowany knight daje "X" a qumle go uhaja po czym wylogowuje go i zonk :P Wiec jak by było po 5 sekundach to zastanów sie co by sie działo :P @down A ja napisałem wyrażnie ze to czy Cie ktos bije, czy potwór Cie bije a masz kicka to dziła na tej samej zasadzie wiec nie wiem jak to byś chciał zrobić? :P |
Cytuj:
|
Jak to już ktoś napisał, strata skilla/mlvl jest dużo grosza niż strata expa.
Expienie to w pewnym sensie przyjemnośc, a skillowanie? To jest siedzenie przed kompem i patrzenie na to jak nic się nie dzieje. Dlatego też, uważam, że Cipsoft powinien wprowadzić pewne zmiany dotyczące straty skilli przy śmierci. ;) |
Co do tego skillowania to dotyczy tylko palków i knightów w szczególności bo sorcowi mlvl leci o wiele szybciej w czasie expienia niz staniem pod domkiem i klepaniem sdków... :p niema to jak "wyrównanie profesji"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |