![]() |
pacc mi się już skończył i znalazłem inna gierke w którą siepie teraz ;) ale do tibi wróce na wakacjiach i pacc sobie znowu kupie i niewiem.. chyba będe grał 3 dni jedną postacią 3 drugą a z tego co widziałem to drut może sobie na dragi chodzić z 33lvl bez dużych strat z promotion bo ma rużdzke, hmm i sio ;) a sorcem to troche gorzej.. a i jeszcze jedno sorcem mam pecha jak zdobede 42 lvl ostatnio to na 35 zlecialem jak 42 wbilem ;) teraz mam spowrotem mam 41
|
Wybierz sorca, bo mnie wkvrwia jak nooby kaleczą moją ukochaną profesję....
|
@up
to Ci chodzi o drutka? że jest twoją ulubioną profesjią i że mnie nazwałeś noobem? bo ja niepoto nabijając 40lvl któryś już tam raz aby teraz ją od tak zmieniać... a druida nieuważam tylko za uhmakera.. mnie interesuje jaką profesjią komtunuować zgrę.. chce zebrać optymalna liczbę za i przeciw do danej profesji a nie tylko to że ktoś kaleczy twają ukochaną profesjię... ja jak gram w tibie to staram się nią tworzyć idealną na dany lvl... tak było ze wszystkimi postaciami w grze.. i zaczynam expić, huncić wtedy gdy uznam że dan rade coś zabić.. |
Czym jest sie bardziej doswiadczonym lepiej rozumieja potege druida, druid to nie postac dla noobow.
|
Graj Sorcem;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |