![]() |
Cytuj:
Enjoy XDD |
Cytuj:
Mi się wydaje, że Dizt lepiej wie co to znaczy "dobre pvp" ;) Cytuj:
Kwestia umiejętności. |
Cytuj:
|
Nic nie rozumiecie Uriza walczy o lepsza morgane a wy sie nabijacie
X( X( X( X( zal.plX( X( X( X( |
"Walczy o lepszą Morgane" jest pojęciem względnym, bo zależny z której strony patrzysz. Czy ze strony biednego poplecznika Urize czy może Dizta? :o
|
Znam Dizta osobiście...kto słyszał o akcja AAH wie, że nic nie znaczy dla nas jakaś garsta niezgranych ludzi ;)
Z wyrazami szacunku Ira~ |
Witam wszystkich na owym forum i chciałbym przedstawić moją opinie na temat pk squadu mojego przyjaciela broni Urizy. Otóż wiele z osób szczerze powątpiewa w pokonanie gracza o nicku [CHAR]Dizt Cold[/CHAR]. Owszem, ma od nas większy lvl, ma też Premium Account, ale to nie oznacza, że trzech magów nie ma z nim szans. Wprost przeciwnie! Wszak Dizt wraz ze swoim druhem Irasu rozpoczęli wojnę! Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał o owym wydarzeniu odsyłam do forum na tibia.com. Ale powróćmy do sprawy naszego Royal Paladina. Jeśli bierze on czynny udział w wojnie, to będzie zmuszony opuścić pacc area, albowiem nie wszyscy członkowie [GUILD]Apocalyptic Legion[/GUILD] Posiadają premiowane konta, z czego wynika, że Dizt przybędzie na facc area, aby prowadzić uczciwą wojnę. I to właśnie będzie nasza szansa. Gdy Mr Cold zrobi sobie pz wtedy wkroczymy my.
@Hestoran Cytuj:
Cytuj:
Dziękuje za czytanie i przepraszam za błedy |
Cytuj:
Facc area jak facc area. Ja jako druh Dizta oświadczam, że praktycznie żadnych bitew nie rozgrywam na pacc area ;) Często wędrujemy po facc ;) Musie brać pod uwagę, że wasz film nie przedstawil nic. Zabilsi9ce tylko kogoś na afku i pallka pewnie wracającego z expa... A dizt to osoba przygotowana do walki. Więc.. Życzę powodzenia na nowej drodze życia ;) |
Cytuj:
|
Drogi Dari,
Nie próbuj pokazywać jaki jesteś mądry przez używanie jakże wyszukanych słów. Pragnę także dodać, że po Waszych wypowiedziach ośmieszacie sami siebie. Z poważaniem Vacek |
Cytuj:
Niepróbuję niczego pokazać, bo po co? Jeśli uważasz, że pisanie, jak to ująłeś "wyszukanymi słowami" na ogólnopolskim forum jest powodem do wyśmiewania, to odzwierciedla to twój system wartości. Z pewnością za to umiesz cenić slang jakże popularnych na dniach "ludzi ulicy", a więc reszta posta będzie pisana w takim oto języku. @Topic E wy glupie debile wy wogle nie potraficie walczyc dizt padnie yo yo fajansie cya in tempel. A tak wogle to my rzadzimy na moraganie uwalimy wszystkich pa i zapanujemy tutaj, a tak wogle ziomy to szacunek ludziom ulicy, a wy jebane gogusie jestescie i was uwalimy i co juz pewnie w gacie lejecie i tak nic wam nie pomoze debile popadacie. PS:Ufff troszeczkę się zagoniłem :D. @Bakuo Zwracam część honoru i przyznaję się błędu. Ale skoro mieliście na celu wyśmianie nas, to post Hestorana był zbyteczny. Ty już wcześniej wyjaśniłeś sytuację. Dziękuje za czytanie i przepraszam za błędy (ofc tej normalnej części posta) |
Uwielbiam na koniec ciezkiego dnia w pracy poczytac dobra komedie!!
Uriza o co Ty wogle walczysz?? :D |
Dizt mam dla ciebie dobra wiadomość
7 dni bana a potem ostra jechanka May 02 2007, 12:24:00 CEST Uriza AccBan advertisement not related to game (Links to a website other than tibia or a supported tibiafansite are illegal (Morgana board)) a do twego pvp to nie daje ono nic do myslenia jest nas wielu i nas nie pokonacie. za 7 dni usyszycie o nas |
@Uriza i jej Squad xD
Już cała tibia.pl wie że jesteście super hiper exkstra mocni w pk -.- Więc przestań już pisać Na ten tydzien daj sobie siana z tibią ;D wyjdz na dwór taka ładna pogoda jest -.- Moja Mama miała racje :/ od komputera kurczy sie mózg :( |
Cytuj:
|
Swietne posty ludzi dla których tibia to zycie (Uriza ) ;) Smiać sie chce. xDD
@Tass Nie wiesz o co? ;> O nową lepszą Morgane pod rządami Urizy... :O Proponuje o skasowanie tematu tego jak i zarówno tego o fragach, bo na ... on komu? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Drugie,nie gram na tym swiecie ale chetnie bym zagral bo idiotow za duzo... Trzecie, w łape słownik najpierw, pisze sie zabójczo Czwarte,robisz z siebie posmiewisko na forum Piąte pisze sie hunted a nie hunded. Szóste, nie jesteś panem tego serwera Tak ma ten twoj zabojczy 30 lvl wowowowow , w tydzien to mozna wbic... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:19. |