![]() |
kudlaty@
Powiedz w prost że mu nie wyszedł..ja już dawno oduczyłem się owijania w bawełne :P...a co do potpisów to ma prawo je umieszczać...chociaż jest strasznie długi...w centralnym miejscu mojego avataru, jest mój symbol, który służy mi za podpis...składa się tylko z 7 pikseli, ale to starczy :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wiem, że ten smok mi nie troche nie wyszedł no ale cóż, teraz męcze sie nad tym krasnalem. a co do podpisu skróce go do samego "Tomix6".
|
No dobra sprawdze cie, zrobisz mi avatara, jak wyjdzie to spox bede miał, jak nie to trudno, ale ja cie sprawdze a ty poćwicisz. A więc chce przestraszonego kolesia mierzącego z shotguna do Aliena(chodzi o tego z serii filmów Obcy, jakbyco).
|
A mi zrob( baaaaardzo plosiem :D) najlepiej 50x50 twarz elfa, iżeby było widać, że ma na plerach łuk.
|
Zrob mi na czarnym tle czaszke a nad nia napis "WaX" a pod "666". 50 x 50 plz. Aaaa i jeszcze jedna jak bys mogl to na czaszcze slady krwi (nie takie jak by kogos zbyka zabil tylko jak by prysla na niego krew :) )
|
Hmm...ja bym prosił zebyś jakimiś ładnymi(i ładnie)literami napisał Kazire z lewego dolnego rogu na tym avatarze:
http://img.photobucket.com/albums/v3...zta/UO0020.jpg |
ok, wszytko przyjete...
|
Cytuj:
http://img48.exs.cx/img48/9539/krasnal.jpg |
@up
Nie wygląda jak krasnolud... To jest: Krasnoludy wyglądają bardziej wojowniczo. Mogłeś dodać parę blizn po bitwach itd... |
Ten skrzat (bo nie krasnolud) wygląda jak grecka arustokracja.
|
mhmm chyba tomix skonczyl i juz nam nie robi avatarów
|
Krasnolud to nie facet z brodą, on musi być krasnal, czyli niski, jak sama nazwa mówi...btw za duże na awatar, i rób mój!
|
tomix porwał się na coś, co go przerasta XD.... moze ja porobie avatary? eee.... jednak nie :P
|
zrobiłem sobie krótka przewe, ale zrealizuje, a przynajmniej postaram się zrealizować wszytkie wasze zamówienia. Co do wilkości krasnala przeczytaj cie ostatnie kilka słów w poście Barona.
|
uff.. to dobrze ze nie kończysz robienia avatarów
|
Ja Prosilbym o wojownika a dokladnie czlowieka, czarne wlosy,w knght secie miotajacego war hammerem:P
|
Ja już zamuwiłem kogoś w knight secie:P. Paladyna. Ale Tomix coś sie nie wyrabia...
|
I want
chce fajnego lisa na pustyni oczywiście wiadomo do czego wykorzystać :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |