Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Wri & Hk vs GiPO & CvG (ELysia War) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127356)

H.L 01-05-2007 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 1400451)
Mowiac o virtus mialem na mysli GIPO, to ze WRI poczuli sie zagrozeni to jest pewne, ale i tak twierdze ze WRI ma owiele wiecej kasy, GIPO moze ma jeszce kase, ale bedzie pare starc i wydaje mi sie ze predzej kasa wyczerpie sie GIPO niz WRI, ja stawiam na GIPO zeby wygrali ta wojne, bo juz znudzilo sie dominowanie Lowe'ow, Elysia i tak sie nie zmieni, bo to Elysia, no chyba ze GIPO ja zmienia(teraz nie mowie o calym GIPO, tylko o tych ludziach co wpadli z Berylii) PA na elysi bylo, jest i bedzie, kiedys kto inny rzadzil na elysi min Gekk~, Jape~itp. i tez bylo PA. Nadzieja w GIPO to sa nowi ludzie na servie i ich jeszce nie znamy do konca w 100%'ach, moze akurat nie beda PA'owac nawet jak beda dominowac na servie.. kto wie.. czas pokarze;p

GIPO nigdy nie uzywalo PA na Berylii wiec pomozcie im a bedziecie zadowoleni

Radziomistrzu 01-05-2007 16:49

Oriens(część GIPO) z tego co wiem to są bardzo pokojowo nastawieni, ale jak ich ktoś atakuje to przecież nie będą się tak dawali, tylko się bronią. A co do PA dzisiaj(WRI) i kiedyś(Darklights, dawne TD, czyli tak jak powiedziałeś głównie Gekke i Jape) to zdecydowanie wybrałbym to drugie. Wolę raz sie wypłacić i później mieć spokój(kiedyś), niż(teraz) 5 razy być huntowanym(przykład-patrz Spemalien i wiele, wiele innych).

Collios 01-05-2007 16:53

Co do Gekkesosa To jeżeli się sosa zna to jest całkiem inny ale uwieżcie że jeżeli GiPO wygra wojne to świat elysia zmieni sie na dobre. Nyxe odezwij sie do mnie na priv sprawke mam ;-)

Radziomistrzu 01-05-2007 16:57

Wiem, że byłby to okres dla Elysii chyba najlepszy w historii, chociaż myślę, że ekipa z WRI nigdy się nie podda.

Collios 01-05-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radziomistrzu (Post 1400502)
Wiem, że byłby to okres dla Elysii chyba najlepszy w historii, chociaż myślę, że ekipa z WRI nigdy się nie podda.

powiedz jak tras spadnie na 190 lvl padnie iles tam razy a pozniej GiPO wszyscy zaczną expic taki tras sam sie lognie i zabije kogos i padnie to nawet jak ta osoboa padnie odorbi + 5 lvl dopoki tras ponownie bedzie szukal ludzi do zabicia .
i skąd wezmą kase na wojne jezeli GiPO zaczną grac a wri tylko sie logowac .

Ja wieże w GiPO i CVG

tak jak kiedys bylo Spemalien expil na hydrach tras sie lognol i zaczol spema lac all sie logneli z Td i tras w dp .

zlobinski 01-05-2007 17:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collios (Post 1400509)
powiedz jak tras spadnie na 190 lvl padnie iles tam razy a pozniej GiPO wszyscy zaczną expic taki tras sam sie lognie i zabije kogos i padnie to nawet jak ta osoboa padnie odorbi + 5 lvl dopoki tras ponownie bedzie szukal ludzi do zabicia .
i skąd wezmą kase na wojne jezeli GiPO zaczną grac a wri tylko sie logowac .

Ja wieże w GiPO i CVG

tak jak kiedys bylo Spemalien expil na hydrach tras sie lognol i zaczol spema lac all sie logneli z Td i tras w dp .

Zauważ tylko, że Tras jest druidem i ciężko jest go ubić. To musiałaby być naprawdę dograna akcja, najlepiej, żeby dostał combo.

Collios 01-05-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zlobinski (Post 1400512)
Zauważ tylko, że Tras jest druidem i ciężko jest go ubić. To musiałaby być naprawdę dograna akcja, najlepiej, żeby dostał combo.

wystarczy trap 2-3 minutowy bo na wolnej przestrzeni nima szas zaszybki jest.

Wtedy probowali go zabic ale uciekl i pz mu zniknol niemogli go dognic utani gran hur . i uciekl

Kafes 01-05-2007 17:22

duzo wiecie (gówno wiecie)

Radziomistrzu 01-05-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1400543)

Oświeć nas, O PANIE!!!

Yoszka 01-05-2007 18:23

TD, a przynajmniej sam Spem mogłby sie juz dołączyc
to by WRI siadło...

patrząc na potęge GiPO to na miejscu Lowe's juz bym sie wiecej nie logował:):p

OB tez by sie przydało ale pod warunkiem ze WRI znowu nie zwieje
bo ostatnio zapowiadało sie całkiem dobrze:)
na południe od Ab....i nic...
a juz myslałem ze po tym OB bedzie wszystko jasne
i znowu na pustynie Darashii....i znowu nic....

a WRI siedzi w dp Veno i tylko na SHaste do statku:p
a i to chyba sie bali :D

no i znosu sie Kafes odezwał:]:(
i znowu sie bedzie mądrzyć co on to nie jest i co niezrobił(li)

a juz kiedyś Ci powiedziałem że Ty im tak głęboko wlazłes w d*pe ze Cie dawno juz nie widać ...

Collios 01-05-2007 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 1400543)

Jest i Kafes :D czekalem na mego mentora. Dziwne ze nienapisal "nooby"

Kafes i tak niema juz znaczenia w tej wojnie jezeli mówił prawde to konczy mu sie pacc i papa niebedzie grał Wiec kolejna osoba odchodzi z wojny (i tak jako knight to mała strata, a sorca masz zamalego na war)

Wiec jest co raz lepiej

Yoszka 01-05-2007 19:14

A noo
Kafes to żadna strata:D:D:D:D:D

@ down:
Sos?

leopard 01-05-2007 19:41

Ta Sos jak sie go zna, to jest wporzadku, nie raz mi pomogl, ale jezeli jestes jego wrogiem, no to watpie ze powiesz o nim dobre zdanie:D A co do Kafesa, to chyba jakis dzieciak;] Nic sensownego nie potrafisz napisac? skoro malo wiemy to oswiec nas, chcemy wiedziec wiecej "mistrzu";]

Collios 01-05-2007 19:51

kafes ma 17 lat tzw moze i 18 jak mial urodziny na dniach rocznik 89 ten co ja . ALe kafes mistrzunio nierozpisze sie chyba bo mu duma niepozwala na to zeby porozmawaic z byle Kims

Dobra ide na silke [][][]-----[][][] Pozdro !

Yoszka 01-05-2007 19:55

Jak tak to sorry :D:D:PP

Radziomistrzu 01-05-2007 20:23

Buahahaha ale Chris wymiata w tej piosence co dałeś na forum :D

edit: to drugie też dobre :)
edit 2: a widziałeś to :) http://www.maxior.pl/?p=index&id=51617&8

West Club 01-05-2007 23:04

West nie jest za granica :p .Niedlugo wroce i bede namawiaj ludzi do wojny :evul: Yo Collios :*

Collios 01-05-2007 23:16

Witam witam wescik a co sie stalo ze tzw retired i pozbyles sie eq i kasy jak niechesz pisac tu to daj mi znac na priva

:* buziak i napisz co myslisz o wojnie ?:D

Rev'ico 02-05-2007 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez leopard (Post 1400451)
Mowiac o virtus mialem na mysli GIPO, to ze WRI poczuli sie zagrozeni to jest pewne, ale i tak twierdze ze WRI ma owiele wiecej kasy, GIPO moze ma jeszce kase, ale bedzie pare starc i wydaje mi sie ze predzej kasa wyczerpie sie GIPO niz WRI, ja stawiam na GIPO zeby wygrali ta wojne, bo juz znudzilo sie dominowanie Lowe'ow, Elysia i tak sie nie zmieni, bo to Elysia, no chyba ze GIPO ja zmienia(teraz nie mowie o calym GIPO, tylko o tych ludziach co wpadli z Berylii) PA na elysi bylo, jest i bedzie, kiedys kto inny rzadzil na elysi min Gekk~, Jape~itp. i tez bylo PA. Nadzieja w GIPO to sa nowi ludzie na servie i ich jeszce nie znamy do konca w 100%'ach, moze akurat nie beda PA'owac nawet jak beda dominowac na servie.. kto wie.. czas pokarze;p

hmm Tylko ze jak bedzie troche starc to bedziemy miec jeszcze wiecej kasy ! ( loot z WRI ) HAUHUEUHAE XDDDDDDDDDD

ps.1 Wczoraj prawie chrisa mielismy :( ale jak kazdy wie PRAWIE robi wielka roznice :)

ps2. OK colliooosssssssss

ps3. POZDROO _/

EDIT.
ps4.

PASEQ

May 02 2007, 08:53:54 CEST Killed at Level 102 by Bultkastar Elof

Yoszka 02-05-2007 13:12

No mówi sie trudno:/:(
ale "prawie" to też dużo :))
następnym razem bedzie lepiej:)
pozdro 600;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19.