![]() |
Zajebiste, koles mial szczescie i zachowal zimna krew, na dobra sprawe mogl pasc na 1 ue od tego kolesial co krecil:D A nie wspominajac juz o dwuch ue:)
ps. niema to jak ssa:) |
Abo zawsze miał dobre pvp
Jednak nie tłumaczy to takiego błędu jego oponentów X(
|
coś pięknego, pierwszy raz widziałem, że ktoś wyszedł z tego rooma będąc trapniętym, świetne pvp.
|
Abo Tagteamz to mistrz ;] Fakt, że tamci znoobili, ale zachował zimną krew do końca i nie dał się zabić, a to najważniejsze.
|
Cytuj:
|
piekna ucieczka, ale jak mogli go wypuscic z tego pomieszczenia :o ...
Gratz dla Abo B) |
Omg nice.
Broniacy zachowal zimna krew w przeciwienstwie do atakujacych:) Wystarczylo rzucic fire bombe w przejsciu, ale ucieczka byla piekna nie liczac tych 17 osob z gild ktore byly na dworze. Piekna akcja. |
I to dowodzi ze 1 df powinnien byc w bpku juz poniewaz mysle ze ich szukal a mana szla tak by wyszedl szybko i do schodow dobiegl ale nie bede sie czepial tego po 2 fb powinnien miec ten sorc juz do zucania bp 1 wogole nie przygotowali tego haha:) ale zachowal zimna krew:P i ladnie sie wyuhal i wyszedl Grats:)
|
pieknie uciekl, ja bym chyba nie zdarzyl utamo wlaczyc ;p
|
Potega destroy fieldow niezbedna runka
|
Akcje zjebal Moothonost ( nagrywajacy )
Luca Inviss walnal UE, a Mooth pomylil hotkeye i wypil manasa... kiedy polecialo UE Abo mial juz manashielda -.- |
omG tam na trapie na początku akcji wystarczyło nawet mwalla rzucić i prawdopodobnie by nie przeżył, a jak by żył to drugi mwall ;).
Trochę zjebaliście akcję, a Abo wam uciekał jak mistrz pvp. Grats dla niego. |
Wyjaśnijcie mi 1 rzecz... jak można pogrzebać taką akcję?! NO JAK? Mieli go trapniętego, wystarczyłoby że Moonth~ rzuciłby za siebie jakiegoś parcela, pota, cokolwiek... z tymi ue też była żenada, po co wali ue jak koleś ma full hp i jest na mana shieldzie? Rzadko się tak zachowuję, oglądając cudzy film, ale tu chyba jest usprawiedliwiony wyjątek.
|
Cytuj:
|
Abo potwierdzil ze pvp ma ponadprzecietne i nie polega ono wylacznie na klikaniu hot keya z sd, ale i na ewakuacji xD i to jeszcze w jakim miejscu... btw przy lepszym zgraniu rywali jego szanse byly by 0 co i tak nie umniejsza jego zdolnosciom :)
|
Cytuj:
|
Oglądałem to jakiś czas temu...
I przyznam racje pięknie Abowi udało sie uciec... wiec kto nie widział naprawde warto obejrzeć... Ogulnie Abo jest jedna z osób które maja najlepsze pvp w tibi...a napewno na kyrze... :p Co nie zmienia faktu ze to swe i ze go nie lubie :D Cytuj:
|
te sorce same znobiły bo nie miały fire bomby lol nad lolami zresztą magic wall też można za siebie rzucic
mogli cały czas ue robic a nie dać się mu namanasować a potem z mort hura i z sd |
Dobry ziomek :) prawie jak ja :D
Kiedys byl fajny film jak 40~ lvl uciekal przed 8-oma 100+ i uciekl ;) |
Cytuj:
Osobą, która najbardziej zawiniła jest ofc Moot, ten drugi ms tez się nie popisał. Ekipa pilnująca wyjścia to już w ogóle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |