Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Piekne wyjscie z opresji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127383)

Kozka 01-05-2007 22:45

Zajebiste, koles mial szczescie i zachowal zimna krew, na dobra sprawe mogl pasc na 1 ue od tego kolesial co krecil:D A nie wspominajac juz o dwuch ue:)

ps. niema to jak ssa:)

blitzkrieg 01-05-2007 22:50

Abo zawsze miał dobre pvp

Jednak nie tłumaczy to takiego błędu jego oponentów X(

kl0su 01-05-2007 23:22

coś pięknego, pierwszy raz widziałem, że ktoś wyszedł z tego rooma będąc trapniętym, świetne pvp.

Raditz Saiya-jin 01-05-2007 23:51

Abo Tagteamz to mistrz ;] Fakt, że tamci znoobili, ale zachował zimną krew do końca i nie dał się zabić, a to najważniejsze.

Couranger 02-05-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raditz Saiya-jin (Post 1401441)
Abo Tagteamz to mistrz ;] Fakt, że tamci znoobili, ale zachował zimną krew do końca i nie dał się zabić, a to najważniejsze.

Racja pieknie z tego wybrnal i ze zdarzyl ta Utamke wlaczyc bo pol sekundki pozniej polecialo UE za 800 + :P

Kertoipp 02-05-2007 00:41

piekna ucieczka, ale jak mogli go wypuscic z tego pomieszczenia :o ...
Gratz dla Abo B)

Doombanor 02-05-2007 01:05

Omg nice.

Broniacy zachowal zimna krew w przeciwienstwie do atakujacych:)
Wystarczylo rzucic fire bombe w przejsciu, ale ucieczka byla piekna nie liczac tych 17 osob z gild ktore byly na dworze.
Piekna akcja.

Rozqu 02-05-2007 03:21

I to dowodzi ze 1 df powinnien byc w bpku juz poniewaz mysle ze ich szukal a mana szla tak by wyszedl szybko i do schodow dobiegl ale nie bede sie czepial tego po 2 fb powinnien miec ten sorc juz do zucania bp 1 wogole nie przygotowali tego haha:) ale zachowal zimna krew:P i ladnie sie wyuhal i wyszedl Grats:)

Dawergo 02-05-2007 11:08

pieknie uciekl, ja bym chyba nie zdarzyl utamo wlaczyc ;p

H.L 02-05-2007 11:16

Potega destroy fieldow niezbedna runka

Explorer of Hell 02-05-2007 14:38

Akcje zjebal Moothonost ( nagrywajacy )
Luca Inviss walnal UE, a Mooth pomylil hotkeye i wypil manasa... kiedy polecialo UE Abo mial juz manashielda -.-

Hugo 02-05-2007 15:10

omG tam na trapie na początku akcji wystarczyło nawet mwalla rzucić i prawdopodobnie by nie przeżył, a jak by żył to drugi mwall ;).
Trochę zjebaliście akcję, a Abo wam uciekał jak mistrz pvp.
Grats dla niego.

Donas 02-05-2007 15:16

Wyjaśnijcie mi 1 rzecz... jak można pogrzebać taką akcję?! NO JAK? Mieli go trapniętego, wystarczyłoby że Moonth~ rzuciłby za siebie jakiegoś parcela, pota, cokolwiek... z tymi ue też była żenada, po co wali ue jak koleś ma full hp i jest na mana shieldzie? Rzadko się tak zachowuję, oglądając cudzy film, ale tu chyba jest usprawiedliwiony wyjątek.

Texterus 02-05-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek008 (Post 1401079)
Trzeba byc kreatywnym... ;)

Chyba raczej kretynem, żeby nie zabić Go w takiej sytuacji.

Killa Hippi 02-05-2007 19:04

Abo potwierdzil ze pvp ma ponadprzecietne i nie polega ono wylacznie na klikaniu hot keya z sd, ale i na ewakuacji xD i to jeszcze w jakim miejscu... btw przy lepszym zgraniu rywali jego szanse byly by 0 co i tak nie umniejsza jego zdolnosciom :)

Lynx 02-05-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donas (Post 1402704)
... z tymi ue też była żenada, po co wali ue jak koleś ma full hp i jest na mana shieldzie?...

bo przez 10 sek od zalogowanie nie mógl walić sdków (Cipy Zrobiły ta blokade przeciw MageBomB) a chciał go zabić dopóki nie założył ssa i nie wyszedł z trapa

Robert Lublin 02-05-2007 19:41

Oglądałem to jakiś czas temu...
I przyznam racje pięknie Abowi udało sie uciec... wiec kto nie widział naprawde warto obejrzeć...
Ogulnie Abo jest jedna z osób które maja najlepsze pvp w tibi...a napewno na kyrze... :p
Co nie zmienia faktu ze to swe i ze go nie lubie :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donas (Post 1402704)
Wyjaśnijcie mi 1 rzecz... jak można pogrzebać taką akcję?! NO JAK? Mieli go trapniętego, wystarczyłoby że Moonth~ rzuciłby za siebie jakiegoś parcela, pota, cokolwiek... z tymi ue też była żenada, po co wali ue jak koleś ma full hp i jest na mana shieldzie? Rzadko się tak zachowuję, oglądając cudzy film, ale tu chyba jest usprawiedliwiony wyjątek.

A co do tej wypowiedzi to moot zawsze wali UE na jana wiec nie zdziwiła mnie i tu jegoreakcja... :p

Cwenu 02-05-2007 20:55

te sorce same znobiły bo nie miały fire bomby lol nad lolami zresztą magic wall też można za siebie rzucic

mogli cały czas ue robic a nie dać się mu namanasować
a potem z mort hura i z sd

Koszyk 02-05-2007 21:03

Dobry ziomek :) prawie jak ja :D

Kiedys byl fajny film jak 40~ lvl uciekal przed 8-oma 100+ i uciekl ;)

Texterus 02-05-2007 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cwenu (Post 1403540)
te sorce same znobiły bo nie miały fire bomby lol nad lolami zresztą magic wall też można za siebie rzucic

mogli cały czas ue robic a nie dać się mu namanasować
a potem z mort hura i z sd

Proszę Cię nagraj mi filmik jak zabijasz 15x masterka, a potem wyjeżdżaj z takimi tekstami.
Osobą, która najbardziej zawiniła jest ofc Moot, ten drugi ms tez się nie popisał.
Ekipa pilnująca wyjścia to już w ogóle.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.