![]() |
Kiedyś bardzo bardzo dawno temu, gsy nie podchodzily do ciebie jak byles otoczony parcelami, potworami krzeslami itp... ulatwialo to expienia na GS-ach od 20 lvla ale teraz naszczescie juz tak sie nieda robic
pozdro |
Cytuj:
to bylo zajebiste , szkoda ze wtedy nie gralem ;( to byla tibia dopiero |
No to można grac, czy lepiej nie? :D
Bo teraz nie wiem, czy to exploit czy tylko normalnie zdjęcie ... |
OMG mozna grac to nie keylogger......
Na imageshacku nie da sie keyloggera zamiescic... |
Cytuj:
|
8pallek mial skilla np 60+
bral bp e-bomb , parcele albo jakies inne shity... zastawial sie i niszczyl jeee gs wtedy tylko plul, niemogl nic przesuwac, rozwalac itp. ~SzuyA |
Ja jakoś gram od tibii 7.2 i mimo że wtedy gs rzeczywiście tak wyglądał to jednak nie dało się chyba takiej sztuczki zrobić :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
racja . . |
Jako pierwszy umieściłem komentarz w tym temacie i to było zwykłe zdjęcie na Image Shack. Hmm nie rozumiem tych 2 postów. O temacie kyloggerow.
|
Cytuj:
Ale juz bodajże w udpdate 7.4 gs zminiły wygląd :P Wiec to tibia 7.0-7.3 :P Ajj kiedys tibia była lepsza :D Niektóre bugi fajnie sie wykorzystywało ofc o tym bugi nie mówie ale np lurowanie było fajnie trapowanie... wiecej było zabawy i możliwości w tibi niz teraz :P Ale ofc takie zabawy mogły sie skączyć banem :p Aff stara dobra tibia wróć!!! :D |
@tobiczek
to bylo chyba tak, ze on dal link do imageshacka, potem zedytowal posta wstawiajac link do keylogera, a gdy userzy sie pokapowali to dal znowu link do zdjecia w imageshacku ;) |
Nie mowcie juz o keyloggerze to byla pomylka tych userow albo tak jak @up napisal :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:42. |