Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   !!Zapotrzebowanie na artykuły!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=12743)

Tibiańczyk 29-01-2005 00:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Prosze by ktoś napisał poradnik jak zamieszczac forum phpBB (jak je zainstalować) i czy republika.pl (server) nadaje się?

http://www.phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=4222 Instalacja phpBB2 na lycosie.

Shardzik 05-02-2005 19:25

A własnie... i przyda się poradnik "Jak wytrenować postac na Enforced PvP"
Wiele osób zostaje zrookowanych już na 8 lvl

Ashlon 12-02-2005 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
A własnie... i przyda się poradnik "Jak wytrenować postac na Enforced PvP"
Wiele osób zostaje zrookowanych już na 8 lvl

Tam sie postaci nie trenuje. Tam sie postacia expi. A do dobrego expienia na tamtych swiatach potrzebna jest tak zwana umiejetnosc "dobrego uciekania".

Eleander 12-02-2005 08:56

Poradnik dla rycka poziom srednio zaawansowany

A mnie ciekawilby poradnik dla rycerza od 45 lev wzwyz , gdzie najlepiej expic jak i co wogole warto robic pare uwag choc . :baby:

Nightwalker 18-02-2005 17:21

mAło zwiażane z tibią, ale:
Jak zarejestrować się na MU jak ściągnąćlienta itd... czyli wszsystko o początkach w MU (nawet nei chodzi mi o samo granie, ale co wcześniej robić), bo wybaczcie nie znam koreańskiego -_-, a jak sam próbowałem to zawsze sięcoś waliło ;/

Shinjix 18-02-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nightwalker
mAło zwiażane z tibią, ale:
Jak zarejestrować się na MU jak ściągnąćlienta itd... czyli wszsystko o początkach w MU (nawet nei chodzi mi o samo granie, ale co wcześniej robić), bo wybaczcie nie znam koreańskiego -_-, a jak sam próbowałem to zawsze sięcoś waliło ;/

A angielski i polski znasz???:P
Polska strona o MuOnline
Oficjalna Anglojęzyczna strona o MuOnline <--Długo sie ładuje i często są przeciążenia...

LORD VOLDEMORT 21-02-2005 20:10

a co powiecie na poradnik w stylu filmu

p.l 21-02-2005 20:33

MOLTS dla słabszych

@down
raczej I. Chodzi mi MOLTS dla 30 lvl ...

Shardzik 21-02-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
MOLTS dla słabszych

P.L to zabrzmiało śmiesznie, tkwi w tym jakiś haczyk?
Czy jesteś słaby i chcesz zwiedzić MOTLS , czy jesteś silny i pokazać MOTLS
słabszym graczom... jeżeli to 2 to enjoy poradnika życzę :P

Evul Tibian 21-02-2005 22:02

Potrzebuje przewodnik turystyczny po Venore i Thais ;)

Gegiwod 06-03-2005 16:10

Witam.
Niech ktoś napisze pordnik jak dojsc do minocity tego pod thais + mapki of course.
Z góry dzięki.

Wrobel 09-03-2005 11:03

poradnik dla knighta jak zabijac najlepsze potwory - czy warto??

Znalazłem na http://home.classicnet.net/tibianlib...ightelite.html porady jak zabijać elitarne potwory knightem, są też porady dla innych profesji. I jestem ciekawy czy jest zapotrzebowanie na przetłumaczenie tego artykułu. Mogę to zrobić w zwykłym poście lub w formie strony www w html (zamienię oryginalnym tekst w skrypcie html na tekst polski).

PS i tam muszę z anglika jakiś tekst przetłumaczyć na zaliczenie ,a to się może przydać komuś kto nie zna dobrze tego języka.

Fadix 09-03-2005 11:50

Artykuł

Hmm jak dla mnie ten poradnik dla rycka jest zajefajny ;p i bardzo bym chciał abyś go przetłumaczył :)

Ognisty paladyn 09-03-2005 14:27

Podejmę się zrobienia poradnika ze screenami o Thais i okolicach (expowiska, NPC). Nie chcę robić filmiku, gdyż jak umieszcze na jakimkolwiek serwie mogę spotkać się z opiniami i postami typu: "OmG kolejny keylogger" czy coś w tym stylu. Wydaję mi się, także, że zdjęcia też są wystarczająco czytelnie. Może ktoś podejmie się zrobić poradniki o innych miastach. Wtedy powstałby jeden duży poradnik o Miastach(Ab'dendriel, Ankrahmun, Carlin, Edron, Kazzordon, Thais, Venore. Jeśli ktoś się zdecyduje piszcie w grze: "Ognistypaladyn" Hiberna, lub gg: 6435383 .

Dowizul z Inferny 12-03-2005 10:29

Tgm

czy moze ktos zamiescic poradnik do the game marker`a i czy moze w nim byc widok o gory taki jak w tibi??

Tafan Kale 12-04-2005 19:38

Pomogę

Ja jestem nowy. Nie wiem nic o pisaniu artykułów, ale będę się starał.

Kele 26-04-2005 21:03

Potrzebuję poradnika z wyjaśnieniem niekórych słow, skrótów typu:
1337
kina
p3wn3d etc.

Dzieki z góry.

Gabry Mag 28-04-2005 08:40

Start na new serwie

Moim zdaniem powinien powstać ciekawy poradnik na temat pierwszych kroków na nowym serwerze. I to dla takich osób, które wcześniej nie miały Pacc i nie znają expowisk na paccowskich terenach. Czyli taki troszkę szczegółowy. ;(

Maix 28-04-2005 08:48

Tak, ja niedługo zakładam pacca i chciąłbym się dowiedzieć np. gdzie są niektóre expowiska, czy warto kupować promocje itp....

Geralt ze Spychowa 08-05-2005 20:28

ja poszukuje poradnika na temat kopalni krasnoludzkich - od gory az po sam dol :) sam mam 33 lvl i schodze jedynie conajwyzej o 3 poziomy - dalej sie boje. Mam nadzieje, ze juz taki art jest - jezeli owy juz jest, zapodajcie linka. B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10.