![]() |
Aol nadaje sie wtedy gdy masz itema wartego ja wiem przyjmijmy 100k+ Na aola bulisz te 50k i co padasz dsm leci przypuśćmy 65k w plecy a jak masz aola podczas deda wypada ci i znowu musisz bez sensu bulić 50k w sumie 100k szansa na wypadniecie armora jest mała zazwyczaj wypada bp i itemy ze slota na strzały
|
Ehh Up:D z lekka masz racje ale bywa że tracisz kilka przedmiotów osobiscie poleciały mi 3 najcenniejsze ale naszczęscie na 30 lvlu. Więc kup se aol :D
|
Jak ktos kolo mnie dednie z aolem to on mu wypadnie czy i bende go mogl wziac czy zniknie?
|
Zniknie, lawl, inaczej nie spełniałby swej funkcji... bo byłby wielorazowy.
|
no narazie aol nie potrzebny jezeli steel booty stoja 25k :D:D pamietam to jak steel booty na harmoni 80k a teraz zaledwie 20 ;p
|
Aol jeszcze się w nim wstrzymaj zainwestu w Uhy :)
|
Jak expisz knightem na Ef to lepiej kupuj sobie mf i exura się lecz, wyjdziesz taniej niz na uhach i do tego mlvl rosnie.
A aol ci jeszcze nie potrzebny. |
wszytsko zalezy ile co stoi na twoim swiecie jesli drogie to aol koniecznie
|
Dodam jeszcze że jak nie masz co z kaską zrobić (40-60K) to lepiej zainwestuj w shielda niż w armor. Zwłaszcza że jesteś knightem. 1 armora więcej lepiej chroni przed ciosami które przejdą przez tarczę a 1 shielda więcej lepiej chroni przed przejściem przez tarczę wogóle. DSM daje 1 armor więcej a demon shield dałby 1 shielda więcej niż vamp. Więc mniejsza szansa że coś się przez tarcze wogóle przebije. A cena chyba bardzo podobna.
Ja noszę goldena, c legsy, bohy, crus helmet, bs i demon shield i aola nie noszę nawet mimo tego że mam - w domq leży. Naprawdę małe prawdopodobieństwo że stracę więcej niż 50K przy dedzie. Nawet wliczając itemki w plecaq. Jak ci się trafi gdzieś na trade za 40-45K to kup i niech czeka sobie w dp - kiedyś się przyda. :p A potem możesz się zastanowić czy kupić dsm czy pozbierać na mms. Knight to profesja która używa skila shieldingu czyli teoretycznie golden arm + mms wychodzi lepiej niż dsm + demon shield. Ale to już kwestia kasy. No i wtedy już aol koniecznie. |
Kiedy masz DSM to Aol już jest konieczny bo nie wiadomo co sie może stać:(
|
Cytuj:
|
a ja czy mam kupic aola?
moje eq to: plate armor(400gp) plate legs (500gp) steel helmet(300gp) avanger(400k) Boh(35k) |
Cytuj:
oczywiście, szkoda tego plate armora;] |
Jeśli nie żartujesz z tym avengerem, to kupuj aol oczywiście:D
|
Co do zakupow to radzilbym kupic steel boots'y potem dsm demonke i dopiero aola. A co do expienia to moze i bedzie oplacalne, ale nad skilami to popracuj :)
|
topic
Na twoim miejscu kupiłbym steel butki za wczesnie na Aol'a
|
Wszystko jest zalezne od cen. Na honerze na swoim knocie, nosze rh, ds, bs, gs, dsm, k legs, steel boots, szaliczek. gdzie rh 32k, ds 60k, bs 20, gs, 20, dsm 100k, k legs 25k, sb 55k. AoLa powinienem nosic juz dawno, lecz ze wzgledu na to ze expie na slabych potworkach i non pvp, wstrzymalem sie z zakupem.
|
jak widze wszyscy maja racej. Aol Ci jest jeszcze niepotrzebny a G arm ci w zupelnosci jeszcze wystarczy :P kaske lepiej zostaw albo wydawaj na runki. co do EF to wisz co robic nie :P :2handed:
|
Dobij jeszcze pare lvli bo szkoda kasy
|
hmm
mi tam jeszcze AOL nie potrzebny nosze blue robe xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |