Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wirtualna mapa szkoły do gry FPS powodem aresztowania (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127696)

Descartes 08-05-2007 18:17

Rodzice kable. Nie umiałbym im powierzyć żadnego sekretu po takim incydencie.

@Wieszok: W 100% racja, właśnie to miałem na myśli.

Kwadratowe Koło 08-05-2007 18:23

Kurna, lepiej zetrę kurz z komputera, bo jeszcze wpadnę.

Vanhelsen 08-05-2007 18:29

nie ma to jak popadać ze skrajności w skrajność... ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wsypali go jego RODZICE... czyli teoretycznie ktoś komu dziecko powinno bezgranicznie ufać... -.-'' ja bym się po takiej akcji wyrzekł starych i wyprowadził z domu...

PiXik 08-05-2007 18:48

lol a potem się dziwić że dzieci z krzesła matkę...

Sozemego 09-05-2007 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 1419122)
nie ma to jak popadać ze skrajności w skrajność... ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wsypali go jego RODZICE... czyli teoretycznie ktoś komu dziecko powinno bezgranicznie ufać... -.-'' ja bym się po takiej akcji wyrzekł starych i wyprowadził z domu...

Word.
Rozumiem zaniepokojenie wladz USA, ale bez przesady, mogli chociaz zdobyc jakies dowody (konkretne), a nie z miejsca uznawac go za terroryste o0

Honasolo 09-05-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego (Post 1420210)
Word.
Rozumiem zaniepokojenie wladz USA, ale bez przesady, mogli chociaz zdobyc jakies dowody (konkretne), a nie z miejsca uznawac go za terroryste o0

Bo to sa idioci. Nie slyszales o tym? Srednia IQ przecietnego amerykanina nie przekracza 80~max90. Dowodem tego sa glupie programy telewizyjne takie jak reality show badz "smiec sie z idiotyzmu"...
Fakt maja ta grupke geniuszy, ktorych zdobyli w trakcie emigracji...

Nadal nie moge zrozumiec czemu jego RODZICE doniesli na niego... -.-
Jak to wszystko sie w pale nie miesci.

@down Aaaaa myslalem, ze jednak to 160 IQ to norma. trudno... zmienie;p

Heidar 09-05-2007 15:02

Okropność... Sprzedały go osoby, którym mógł ufać... To coś jakby moja mama poszła na policję i powiedziała, że podejrzewa mnie o satanizm bo słucham Slayera :/

Bastash 09-05-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Honasolo (Post 1420260)
Bo to sa idioci. Nie slyszales o tym? Srednia IQ przecietnego amerykanina nie przekracza 140~120.

Zabawne, bo wynik IQ 145 to jest już geniusz.

Adrio PL 09-05-2007 15:44

Lol

To CS:lucznik:
Zakładnikami bendą naucycieleB)
Bomba (oby atomowa:evul: ) w pokoju naucycielskim i w pokoju dyra8o

Yoh Asakura 09-05-2007 16:21

Cytuj:

Bo to sa idioci. Nie slyszales o tym? Srednia IQ przecietnego amerykanina nie przekracza 140~120. Dowodem tego sa glupie programy telewizyjne takie jak reality show badz "smiec sie z idiotyzmu"...

A ja słyszałem, że IQ przeciętnego mieszkańca Stanów jest mniejsza niż IQ mieszkańca któregoś z krajów 3 świata.

Bittek 09-05-2007 20:28

Nie bagatelizujcie sprawy! Być może ten podły terrorysta miał w pokoju młotek typu War Hammera. :D
Btw. Bardzo fajna ankieta.

Pomocny Murzyn 09-05-2007 20:53

Cytuj:

Bo to sa idioci. Nie slyszales o tym? Srednia IQ przecietnego amerykanina nie przekracza 140~120. Dowodem tego sa glupie programy telewizyjne takie jak reality show badz "smiec sie z idiotyzmu"...

Nadal nie moge zrozumiec czemu jego RODZICE doniesli na niego... -.-
Jak to wszystko sie w pale nie miesci.

A wiesz jaka jest średnia IQ polskich graczy w tibie? Ja nie chce nawet o niej myśleć...

joey 09-05-2007 21:40

Odkupujecie mi krzesło!
Wy się śmiejecie, a jak do spółki z bratem rozwiązywałem test na IQ, poprzez burzę mózgów, wyszło nam jakieś 31 :D

PS. Heada facetce od techniki!

Nikast Shynix 09-05-2007 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Max121 (Post 1405992)
To ja chyba przestanę robić z kumplem mapę do Quake 2, też na podstawie naszej szkoły. A tą paczkę bułeczek (mlecznych) w szufladzie to też lepiej szybko zeżrę, bo lepiej dmuchać na zimne :P

Czyżbyś chciał komuś wepchnąć je do gardła, aby się udławił, udusił i kto tam wie co jeszcze?

Cytuj:

poprzez burzę mózgów, wyszło nam jakieś 31 :D
My rozwiązywaliśmy całą klasą (klasa matematyczno-informatyczna, T(z)W Mózgi Szkoły) i nam wyszło 5... No ale my piątkowi uczniowie jesteśmy, pewnie dlatego ;]

Czarna_Mamba 10-05-2007 12:41

Jak to dobrze, że w Polsce rodzice przymykają oko na mój składzik achtungów i kijków do ogniska.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51.