![]() |
Rodzice kable. Nie umiałbym im powierzyć żadnego sekretu po takim incydencie.
@Wieszok: W 100% racja, właśnie to miałem na myśli. |
Kurna, lepiej zetrę kurz z komputera, bo jeszcze wpadnę.
|
nie ma to jak popadać ze skrajności w skrajność... ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wsypali go jego RODZICE... czyli teoretycznie ktoś komu dziecko powinno bezgranicznie ufać... -.-'' ja bym się po takiej akcji wyrzekł starych i wyprowadził z domu...
|
lol a potem się dziwić że dzieci z krzesła matkę...
|
Cytuj:
Rozumiem zaniepokojenie wladz USA, ale bez przesady, mogli chociaz zdobyc jakies dowody (konkretne), a nie z miejsca uznawac go za terroryste o0 |
Cytuj:
Fakt maja ta grupke geniuszy, ktorych zdobyli w trakcie emigracji... Nadal nie moge zrozumiec czemu jego RODZICE doniesli na niego... -.- Jak to wszystko sie w pale nie miesci. @down Aaaaa myslalem, ze jednak to 160 IQ to norma. trudno... zmienie;p |
Okropność... Sprzedały go osoby, którym mógł ufać... To coś jakby moja mama poszła na policję i powiedziała, że podejrzewa mnie o satanizm bo słucham Slayera :/
|
Cytuj:
|
Lol
To CS:lucznik:
Zakładnikami bendą naucycieleB) Bomba (oby atomowa:evul: ) w pokoju naucycielskim i w pokoju dyra8o |
Cytuj:
|
Nie bagatelizujcie sprawy! Być może ten podły terrorysta miał w pokoju młotek typu War Hammera. :D
Btw. Bardzo fajna ankieta. |
Cytuj:
|
Odkupujecie mi krzesło!
Wy się śmiejecie, a jak do spółki z bratem rozwiązywałem test na IQ, poprzez burzę mózgów, wyszło nam jakieś 31 :D PS. Heada facetce od techniki! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak to dobrze, że w Polsce rodzice przymykają oko na mój składzik achtungów i kijków do ogniska.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:51. |