![]() |
@ up
Taa Ouagadougou roxis!! :D |
Cytuj:
|
@Sozemego: bo Twoja stara to niestety nie jest państwo (co najwyżej pani, ale brakuje pana do kompletu). Więc nie możesz głosować, sry ; /
|
na rowni chyba sa pl i br
|
Oczywiście że Polacy B) :cup:
|
Nie zdziwię się jak zamkną wam ten offtop ^^
Topic: Głos oddany na Polaków z wiadomych powodów w Polsce jest najwięcej dzieci neostrady :p |
Ja jednak myślę, że najszybciej expią power gamerzy (czyli osoby grające max 2h dziennie) tak więc pozory mylą i mój głos własnie oddaje na nich (na mieszkańców Wybrzeża Kości Słoniowej)
|
Cytuj:
|
Brytyjczycy brytyjczycy i jeszcze raz brytyjczycy!!
Znam kilku brytyjczyków którzy znają j.polski... Jeden Anglik grał 3-4godziny i już z roka wychodzil, Może miał bota ale kilku takich było. A polacy to tak jak wyżej mówił "Dzieci neo" "maniaki" a potem że najlepsi :P |
Cytuj:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ions_unies.JPG @Topic: najlepiej expią ludzie "without normal life" ... nie tylko polacy.. bo tacy ludzie spotykani są wszędzie... Fakt faktem, że najwięcej takich w polsce... |
Polacy rox i tyle, co tu się zastanawiać? :D
|
Cytuj:
..noo, pozostaje jeszcze emigracja ofc(czyt.Londyn xD). |
Myślicie że jesteście zabawni tymi śmiesznymi nazwami państw?Pfff...
Wszyscy wiedzą że najlepsi pg pgują na smoczej górze w Transkei |
a ja mysle ze Zimbabwe wymiata a za nimi jest Seszele
|
Bo polaczki nie mają życia niech se najszybciej expią ale rl'a ani śladu ,przyjdzie pracai pach ,kto ci wejzmie głąba do pracy w którego cv bedzie napisane:7 lat gry w tibie,14h/dzien
|
No tak, bo przecież albo musiałby zmyślać, albo miałby siedmioletnią dziurę w CV. :P
|
POLISH PLAYER ROX xD:cup:
|
stawiam na polaków przykład: Taif~ albo MDW
|
To zależy od czasu ,umiejętności i PACCa.
|
Fakt, faktem, że Polacy jeżeli chodzi o TOP expa są chyba pierwsi. Nie mniej jednak ilość noobow z Polski dyskredytuje nas bardzo mocno w porównaniu z innymi krajami.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:13. |