Doom Terror |
06-05-2007 04:42 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colo_2006
(Post 1408851)
No trudno , Man Utd nie byl przygotowany na gre w deszczu :> , to były cheaty Milanu :> xD
|
Deszcz to byl bardziej na niekorzysc Milanu poniewaz to na wyspach brytyjskich taka pogode deszczowa sie okresla na typowo pilkarska... co do sondy to pomimo ze jestem kibicem Interu to sadze ze Milan wygra bo pokazal klase z Man UTD, jednak nie przekreslam szans Liverpool'u.Benitez potrawi ustawic druzyne pod mecz,co zauwazylismy z Chelsea (ten staly fragment gry byl rewelacyjnie wymyslony) szkoda ze nie potrafi ustawic The Reds pod caly sezon tylko na pojedyncze spotkania.(jak z Barca i Chelsea)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mad-Sin
(Post 1412048)
Powiedzmy, że mam swoje podstawy, aby tak przypuszczać. Wiem co się działo z Ince'm i to samo działo się z nimi.
|
a inni maja "swoje podstawy" ,aby przepuszczac ze twoje teorie sa mocno naciagane (czyt. zadnych faktow tylko przepuszczenia)Pilkarze sa profesjonalistami,pilka nozna to ich praca,czy ty wolalbys zarabiac mniej robiac to samo w jednym miejscu kiedy masz okazje zarobic wiecej w innym? Zwlaszcza ze jezeli przechodza to chca przechodzic,bo podpisuja te kontrakty ... Denerwuje mnie takie cos ,tak samo jak wchodzi zal.kibic pewnego klubu serie b na strone Interu i pisze ze my jestesmy zlodziejami tylko dlatego ze Juve zostalo zdegradowane za oszustwa a komus trzebabylo przyznac tytul,a najwyzej uplasowanym zespolem grajacym fair byl akurat Inter ... (napisalem zal.kibic bo wiekszosc jest normalna ale sa wyjatki,ktore wola po najezdzac na forum itp)
|