![]() |
Nie działa link.
|
|
Cytuj:
Nie ma sensu pisać więcej postów tutaj z mojej strony, wszystko wyjaśnione. Pozdro. |
@fris~
Noobek z ktorym robiles World trade.... Drugi owner (nab) Wiec po nim Tego mozna bylo się spodziewac Eh.. |
Znoobiały film:P
|
Cytuj:
Blizzart PostWysłany: Pią Maj 04, 2007 5:33 pm Odpowiedz z cytatem Zbanowany Dołączył: 21 Kwi 2007 Posty: 45 Skąd: Candia Otóż dzisiaj robiłem wymiane z Hamerpl. Wysłałem mu 320k w itemach, a on nie wysłał mi kasy na drugim świecie. Jest filmik: http://rapidshare.com/files/29469187/owntibia.rec NIE ROBIĆ TRANSAKCJI Z UŻYTKOWNIKIEM HAMERPL ! ZŁODZIEJ ! Robiłem z nim poprzednio już dwie wymiany i teraz nagle mnie okradł. NIE UFAĆ MU ! File delete by uploader? Boisz się tych których okradłeś? Jesteś taki sam albo i gorszy niż Pal-Donia na Harmoni. Az w końcu i na nią przyszedł kres :S tak btw po kiego się logowałeś na swojego chara ? @fris~ Noobek z ktorym robiles World trade.... Drugi owner (nab) Wiec po nim Tego mozna bylo się spodziewac Eh.. Idz z tad noobie, jak nic nie wiesz :S |
I tak nie nigdy nie lubiłem : /
|
@Frisbi mogłeś chociaż wybrać kogoś innego żeby wine zwalić, czemu ja?
|
albo jeden wkreca albo drugi , komu wierzyc ?
|
Ten Ziom 117ek z pacery przerzucił się na TibiaStealer :S
|
Cytuj:
proszę Cie nigdy ten program nei dość ze nie dziala to jest chujowy. po 2 sprawdz dobrze jak na jakiej to działą zasadzie nie dośc passy mogą wogole nie przyjść to ten Amper idiota bierze za to 30 zeta ..................... |
Cytuj:
Filmik pokazuje to B) P.S World Trade: My items on Celesta, Your items on Candia/Selena |
Cytuj:
Ja cie okradłem chociaż nie robiłem z toba wt ale niech i tak będzie. |
He.. a co powiesz na to ?
masz jakieś wytłumaczenie na to ?! http://img408.imageshack.us/img408/9324/ddjg3.jpg |
tak gdzie tam jest kurwa napisane hamerpl?
gdzie? |
a czy musi byc twoj zdebnialy nick napisany ;>?
|
A musisz byc taki zjebany?
dowalasz się do zelusa chociaż nic o nim nie wiesz.... Zelus69 to ja? Zelus of PAcera to tez ja? |
ja mowie only co jest na filmiku :] a niewiem czy to ty czy nie ty
18:57 Zelus of Pacera [117]: ja nie mam? 18:57 Zelus of Pacera [117]: przeciez hamer mi wtedy zlatwial 18:57 Zelus of Pacera [117]: chyba na gg gadalismy 18:57 Zelus of Pacera [117]: k 18:57 Zelus of Pacera [117]: ale oc ma spasc jak 3 razy wt robilismy 18:57 Zelus of Pacera [117]: loz 18:57 Zelus of Pacera [117]: k 18:57 Zelus of Pacera [117]: jego nick 18:57 Zelus of Pacera [117]: naa candi 18:57 Zelus of Pacera [117]: bedzie na 18:57 Zelus of Pacera [117]: Ny~~~~~~ 18:57 Zelus of Pacera [117]: jo ;p 18:57 Zelus of Pacera [117]: adk 18:57 Zelus of Pacera [117]: afk jak cos :D |
Frisibi wkreca :p
Jego kumpel hacknal mi chara na Refugii ktorego juz nie odzyskalem. A on hacknal mi na Candii ;) |
21:59 Mateusz Dragon Krzywa [319]: Moja druga postać to GM Iscen on mi robi itemki i jestem z tego dumny.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:40. |