![]() |
Na 20 lvl pokonalem smoka knightem prawie caly bp uh poszedl walczylem głównie hmm które tez prawie wszystki poszly:P ale nieradze uhac sie dopiero przy 200 hp bo jak potem poszedlem na 25 to przy ok 250 smok kombo puscil calkiem niezle za ok 150 i ok100 i ded wiec lepiej mmiec zawsze ponad 300 hp
|
ojoj
ja mam duzo postaci ,a jak mowimy o pall to ok *******isz mi tu wszystko ok mowisz ale pall moze miec lvl 13 i moze zabic ja mialem swoim pallem 15 lvl i poszlem z knightem 19 lvl niemial 4 magicznego apromo moje skile50/40 i biore belty i jechalem go po 79,58 zalezy od szczescia ,jak mowiles knught stoi na ukos ale smok moze walnoc ogniem wokul siebie dostalem raz hita za 105 i po krutkiej walce smoczek padl uh poszedl jeden
dziekuje bardzo do widzenia :D B) :o |
Combo Dragona:360hp=160 z fire weave 100 z gfb+100 z łapy...zdarza się to niebywale żadko ale lepiej mieć pewność;p
|
sorcem walic w dragona z d hammera i z shieledm czy z warr hammera i bez shield ?? (no hyba ze wogule go wrecz nie walic tak sie pytam tylko xD)
|
Cytuj:
|
Jaka dla mnie spoko! ;) tylko nie wiem czemu jak knightem blokasz to na full ataku ?? prosze powiedz mi
|
a pro po
Poradnik jak kazdy inny nic specjalne kilka uwag jakies wytyczne w sumie nic nowego. Czy moglbys w podobny sposob opisac hunt na DL ?? :] bylbym wdzieczny ;) w koncu DL to juz nie takie przelewki jak zwykly Drag
______________ Swiat : Harmonia Klasa : Sorc LvL : 28 mLvL : 41 |
Ds
Właśnie nabiłem 28lvl i niezabardzo wiem gdzie hodzić z dsami na draggi,przydało by się jakieś miejsce z szybkim respem :baby: jak ktoś wie to niech napisze,ewentualnie jak nikt niezna miejscówki z szybkim respem to może napisać z dluższym :confused:
|
Niezły poradnik , gz !! :)
|
2 ragi na raz
a mi sie calkiem niedawno dzis udalo moim knightem 20 lvl zbloczyc 2 dragi na raz :] 2 uszki poszly nie tak zle wogole na huncie padlo z 15 dragow:P jak mi sie uda pojawia sie ss
|
Opłaca się knightowi na nowym serwerze (kilka tygodni stary) blokować dragi? Jest to dobry sposób żeby zdobyć dragon shielda, czy może lepiej kupić? Co się bardziej opłaca?
|
Dragon shield wypada baardzo zadko. Jesli bys sam polowal w pojedynczym spawnie to masz mala szanse zdobycia shielda. Jesli bedziesz blokowal z ekipa to jej tez sie cos nalezy z tego co zdobedziecie. Mala ekipa oznacza ze zuzyjesz duzo uhow. Duza ekipa to wiecej osob do splacenia. Chyba lepiej kupic tarcze. Ale oczywiscie istnieje mozliwosc ze pojdziesz na smoka i z pierwszego wyciagniesz tarcze :) Ale w cuda nie wierz.
|
Moim zdaniem bardziej oplaca sie jednak kupic, jakby nie bylo - chyba nie pojdziesz blokowac Dragona z Dwarven Shieldem? Inna sprawa, ze na takim serwerze Draggy Shield bedzie cholernie drogi :(
|
Eh... chodzi mi o to czy lepiej wydać 15k na d-shielda, czy kupić 7bp uhów, tylko czy tymi uhami na 100% wyciągne d-shielda, albo d-hammera przynajmniej.
Draga można i wooden shieldem blokowac :P I tak wali z ognia, a z dobrym shieldingiem można "łape" zablokować 8o |
Smok i tak wali z magii więc możesz i nawet "goły" sobie iść bo siła magii nie ma nic do tego co masz na sobie.Więc uwaga Pana który zadał pytanie czy masz zamiar iść blokować draga i dwarven shieldem była nie trafiona :p
|
ja knight 27 lev 70/70 bs i meduza shield lajtowo blokuje dragona bez strat uh jeżeli dragon cierpi na nadmiar hmmków od sorca 29 lev ;] (Quintin pozdrawiam!)
UWAGA sorcek z łatwością padnie jak bloker to nOOb osobiście polecam polować na dragi w thais koło greenshore ;] dla początkujących NIE LICZCIE NA LOOTA Z DRAGÓW :> |
:]
:) Lajt moze wybiore sie faktycznie na dragi na 25lvlu :]
|
pfff...duzo o dragach wiesz;p;p;p
"Knight to nie jest postac do solowania dragow" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :baby: aha czyli mam rozumiec ze lepsza postacia do solowania dragow jest sorc czy drut??...fajnie :baby: po drugie ja jakos na dragi chodze od 11lvla ze skillami 54/43 czasem z blokerem(wtedy nie idzie ani jeden UH)A czasem sam(4 uhy ida max) pozatym udezanie draga bronia dwureczna jesli ma sie wysokie skille mija sie z celem - blokere ma tylko blokowac niewazne czy bedzie walil z carlin sworda(to nawet lepiej bo drag sie nie przezuci a jesli sie ma dobre skille to z pazurka nie pociagnie a osoba dla ktorej knajt bloczy draga dostanie wiecej expa))czy SoV'a!!wiec zaniom napiszesz nastepny poradnik pomysl i sam sprobuj isc na dragi z blokerem i bez blokera....jezeli palladynem biegniesz na skos od draga to : po pierwsze-niezawsze trefiasz(powiedzmy ze jest jakas sciana czy cokolwiek:P)po drugie-jak biegniemy na skos od draga i tak obrywamy F-wavem!!!trzeba biec Z BOKU draga wtedy mozemy spokojnie w niego lac(oczywiscie tylko palladyni bo nikim innym nie ubijalem dragow:P:P:P:P)....i to by bylo na tyle pozdr all
EDIT: Sorki za bledy ale na szybkiego pisalem:P:P |
E spoko na dragi chodze solo knightem od 24 levelu mam skille 60/59 :( , crown-set, giant sword, crusader helmet, scarf, 2 bp hmm, bp uh, na jednego draga zchodzi po 2 , 3 uh'y (zależy jak podejde). Mam tylko jedno pytanko jak drag ucieka to czasem tez moze nieźle przywalić ja dostałem ostatnio za 159 :( Co mam zrobic zeby unikać takich ataków z jego strony??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |