Cytuj:
Oryginalnie napisane przez baager
(Post 1421635)
Co do filmiku zastrzeżeń nie mam i nie mowcie tak ze "wykonanie do dupy" bo ten koles sie dopiero uczy! Ciekawy jestem jak wy solowaliscie swojego pierwszego draga: pewnie z sdekow :D
Ale co do skilla... No coz, niestety musze ci powiedziec ze znoobiłeś koleś i to ostro. Po co taki skill na tak maly lvl?! Zabije cie sorc jednym lub dwoma sdekami a ty pozniej musisz odrabiac 30 godzin treningu na monku za ktorego musisz zaplacic i ze spearami za ktore tez musisz zaplacic. A jak na non-pvp to z kolei mozesz pasc od potwora jak cie kicknie. Krótko mówiąc: bez sensu! Nie pisze tego z zazdrosci bo sam mam paladyna z dystem o 1 wiekszym (patrz: mój profil a jak nie wierzysz ze mam tą postać to napisz o tym na priv to ci podam nick;p) ale z doswiadczenia. Na twoim lvlu mialem cos kolo 50 dista i spokojnie z tym expilem na guardach. Ty narazie na nic lepszego od tych potworow nie pojdziesz. (tak zeby sie zwracalo). Czyli wychodzi na to ze sie zdeka osmieszyles. :D Ale nie martw sie, jak pograsz dluzej to nabierzesz doswiadczenia i bedziesz myslal podobnie jak ja...
Btw: trening moze i sie oplaca ale na wyzszym lvl: wtedy kiedy mamy kumpli na 100+ ktorzy postawia monka i jednoczesnie będą nas chronić przed wszelkimi pk. Bo teraz to przyjdzie do ciebie 30 sorc z 2 fe i co mu zrobisz? Padasz na 1 combo, ewentualnie 2 jakbys mial farta -.-
|
50 dist i spokojnie guardy buaha smiechu warte xP ja swoim palkiem mam 52 dista i czasem idzie 10 strzal na jednego rota -.-
im lepsze skille tym lepiej nie wazne na jakim lvl teraz wyskillowal i juz nie musi nic trenic do konca tibijskiego zycia..
co do deda to na pvp zeby go sorc zabil 1 sd to musi miec okolo 100 lvl.. nie wiem jaki debil na 100 lvl pkowalby 21 palka :P to ze trafiaja sie nooby co bez fe zabic nie umieja to juz inna sprawa ale on chyba potrafi sie leczyc :P kicka to zlapac moze kazdy, zawsze i wszedzie bez wzgledu na rodzaj serwera...
podsumowujac to ty sie zdeka osmieszyles tym postem :P
wracajac do filmu to gz :D pierwszy drag solo to zawsze jest sukces szkoda tylko wlasnie ze na powierzchni go nie lales jak juz inni wspomnieli, mniej manasow by poszlo ;)
|