![]() |
Cytuj:
|
Pomysl Owoca
Popieram Cie Owoc. Moze zorganizujemy na Danubii w Carlin w Teatrze przedstawienie. Jak bede fajne to np. 1 gp za wejscie a pozniej 10 gp itd. Pozniej bedziemy po Mainie jezdzic i robic przedstawienia! Juz w teatrze ustawilem krzesla na dole i gorze.
|
no fajne pomysły, są jacyś chętni z eterni żeby porobić zabawy?? ja tak se myślę, że można by zrobić takie zawody na czas że są magowie, druidzi i knighty i ci magowie i druidzi robia jakiegos swora a potem ci rycerze ich rozwalaja znaczy tak pokolei ktory szybciej pokona ale bez palkow bo oni gdzies uciekna i i kiepo bedzie kazdy by mial jedna probe, czyli tak
mag robi na przyklad zerka knight go bije, sedzia liczy czas drugi mag robi tez zerka rycerz bije, sedzia liczy i tak dalej i potem nagroda dla tego kto najszybciej |
Zoo
U nas w Carlin (Danubia) coraz popularniejsze sa "Bugowe Zoo". Ludzie wyciagaja z kanalow bugi, chowaja miedzy boxy (z depo), nazywaja je i krzycza. Np. "Atration! Bug's Zoo!" Ja nazwalem swoje bugi "Luke" i "Thomas". :)
|
Można zrobić wielki hunt na higlelelowców co są PK.
Zebrało by się kilkunastu magów i palków i kilku bokerów i zabijali by PK takich 60+lvl. |
Na isrze zapolowac na del`toro tak wyłapywac pojedynczo i ubic ... ale takich 70 + to conajmiej 10 by sie przydało :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |