![]() |
loooooool juz 320 level
|
Cytuj:
Cytuj:
@Topic Według mnie za bardzo se jaracie tym całym MDW... ofc ma największy lvl ale w tibi lvl to nie wszystko... Jedyne co u niego podziwiam to to ze cigle expi mi tam by sie nie chiało szczególnie dla tego ze gra na non-pvp i do tego drut...lol... I jeszcze jedno mnie śmieszy ze ciągle naabki wypisują na forum jaki to on nie jest zamiast kometować film... A co do Film nice exp ;D |
Cytuj:
Ten sorc co bił te DLe jest z Ruthless więc to chyba nie Ots :p Name: Abraxis Moonblade Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 80 World: Harmonia Residence: Ab'Dendriel Guild membership: Demigod of the Ruthless No ładnie sobie poexpił ten sorc tam :D Ale mu noobki spamują nie wiem jak on tak może grać :P |
Ta widać Achonowi znudził się ek to woli sorcem pograć.
|
@ZamZiro
Na OTS moge zrobić sobie starcie EO vs MDW (takie już było) i co ? i buba ? ;o |
To jest OTS
|
Cytuj:
|
Srali muchy idzie wiosna to nie otek -.-
|
fajny tekst glosnego mac: Mat szmat
|
Cytuj:
|
Belzi czemu reklamujesz nielegalne oprogramowanie w swoim podpisie?
PS: Jak sie daje reported? B) |
Ludzie! Gdyby był to ots, to mini-mapka by inaczej wyglądała, nie było by waszych znaczników.
|
Cytuj:
|
Gdy by to był ots to nie spamowało by mu tyle nubuf :p
|
Cytuj:
|
moim zdaniem mtw jedzie po godzinach gmów w oko? :baby: X( :D
nie wiem czemu ale wydaje mi sie że jednak ots z mapka z rl tibi a że tibicam sie nie da nagrac to nagrywaja tibia tv bo niby czemu nie ma ahhhhhhh? nie ma exevo mort hur?? :baby: ale noobki niby piszą |
Cytuj:
|
Cytuj:
bug??? w nove tibicam tv? |
To nie ots ;)
Cytuj:
|
ja pierdole....ile razy trzeba pisac, ze ukrywanie castowanych czarow to jedna z opcji Tibia Cam TV ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:20. |