![]() |
Tak niekulturalnego człowieka jak Ty to ja jeszcze nie widziałem...
|
@Luksus
Wiem Ali ale po tym jak pan Ormuz napisał posta bo powiedziałem, że jest hakerem postanowiłem wszystkim wyjaśnić. Otóż od tego kolegi zostały skierowane pod moim kątem wyzwiska mniej więcej " Ja nie jestem hakerem Ty **** co się boisz z pz wyjść i tego kolegi już nie lubię i szanował też nie będę. |
@ Mil~
Edytuj posty a nie pisz jeden pod druigm ... co do akcji to zawsze jakoś nie miałeś czasu albo " afk " więc sie nie dziw, że cie tak traktują. Jesteś CHICKEN i tyle :) Enjoy |
Cytuj:
Pozdrowienia dla Trolli na Froum =] co nie wiedza co pisac ale pisza by zablysnać. |
@Sir-Babolek
Wiesz jesli ty nie masz rl life to nie znaczy ze inni nie maja =] Pozatym każdemu sie moze chyba zdazyc ze niebyl na dwoch akcjach ? @down Zgadadzam sie z tobą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ch*** wiesz więc sie nie odzywaj :) Cytuj:
A) A na jakiej był ? B) Czemu na Ventrilo byl a jak miała być akcja zapowiedziana o której wiedział nagle robił sie afk ? P.S Darój sobie jak nic niewiesz Enjoy |
Było tak raz owszem ale zbieraliście się 2h to sobie odszedłem od kompa wystarczyło krzyknąć no i nie wspomnę o gg.
|
Rozumiem Cie:)
|
Moze nie zwiazane z tematem, ale nowego teez nie mam zamiaru otwierac... A wiec czemu zamknieto wydarzenia z xereny..?
|
Cytuj:
|
Chyba nie dlatego.
Nie po to nam dawali oddzielny dzial na forum zeby i tak wszystko pisac w jednym temacie.. :) a wiec cieszmy sie i radujmy. :D |
Cytuj:
- Otto Von Bismarck. |
=]
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |