![]() |
Ja gram na swiecie Silvera. Kupilem narazie Steel Bootsy za 50k bo na tym servie przewaznie za 50k schodza a raz slyszalem nawet propozycje 65k :P takze cena jest dosc zroznicowana i teraz zbieram jeszcze na Boh-y. Bohy oczywiscie cos kolo 30k, 3 arm to jest duzo :P
|
nie polecam steel boots jak juz je bedzisz miec to nie sprzedaz ich tak szybko , bo knightci juz nie sa potrzebni do blokowania ;/ niestety z kad my to znamy
mort, mort , mort, sio , mort, sio ,mort,mort (zbiera loota) ah ah ah i bije dalej |
Powiem krótko:
a) Jak chcesz szybciej chodzic kup Boszki b) Jak chcesz miec ciut wiecej arma i dostawac mniej obrazen kup Steele. Uważam że ta odpowiedz wystarczy i nie bedzie trzeba dalej kontynuowac tego tematu. |
Cytuj:
jedyna inteligentna odpowiedz.. Sb lepsze wiecej ci dadza niz bohy co ci po szybkosci jak hity dostajesz wieksze?? |
Cytuj:
PRAWDA!! A dotego wkurza mnie to ze kumple sa ździwieni ze nie mam bohów... A nie lepiej wydac te ciezko zarobione 35k na 11-12bp uhów zamiast jakis bohów co troche cie przyspieszają ?:/ Bohy nie uratują tobie zycia tyle razy ile 11bp uh majac przy sobie, prawda? A dotego ja wole jeszcze kilka lv wbic i isc quest zaliczyc, i bohy miec za friko :D B) |
Bohy=szybszy exp
sb= mniejszy waste Ale na takim lvlu nie zauwazysz roznicy w szybkosci a staff chodzi u mnie po ~200k :P |
na twoim lvl 58 k zrobisz w tydzien to pierw bohy a nstepnie steel
|
ht tp://tibia. org. pl/static/out/tar/Amera-obuchowa .ht ml
Nie kupu8j steel bótsów bo to gowno, lepiej kup sobie boszki ;] ja mam na 23 lvl'u i mi się przydają |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |