![]() |
@up chciałeś się popisać że umiesz zdjęcia wstawiać ?
Fake denny kolejna walka Zua i dobła |
Po co tu jeszcze pisać... fake zejdzie na 10 stronę i wszyscy zapomną...
|
może być, tylko ta ziemia...
6/10 |
A we kurwa cieniasie wystarczy pomyśleć i kurwa tereny robisz na kurwa no na mapEdytroze i bedzie kurwa piękniej
i no kurwa 5/10 za pomysł kurwa Gz:o |
@Up
O co ci koleś chodzi?! Po 1. Nie przeklinaj w każdym poście lamo! Po 2. Jaki map edytor ocb? :confused: |
IMO nędza. Kolejny super-mega hiroł który (zapewne) uratuje świat przed "tymi wstrętnymi orkami", graficznie też się najlepiej nie prezentuje. Mam tylko nadzieje że jeśli zrobisz kolejną część będzie ona oryginalniejsza od 85% fake'ów które powstały.
|
Będę szczery:
Fabuła: -Kolejna woja ludzi z orkami... -kolejny Super Hero Graficznie: - outfity raczej nie twoje chociaz kto wie - zle posklejane Tutaj porada: Przeczytaj poradnik seksownej_druidki jak chcesz dowiedziec sie jak >>>Bardzo<<< równo sklejać! |
@Aricostrat
zupelnie jak moj kumpel co 3 slowo bluzga :P @topic nie wiem jak to ocenic bo z 1 strony fajne ale z 2 brzydkie ;< |
Chęci: 9/10
Sklejanie: Uf.... 4/10 na pocieche Wykonanie: 6/10 Fabuła: ( Omg... Kolejna walka orców z ludzmi ) 5/10 Średnia: 6.5/10 eee..... coś nie tak.....za dobra...... a niech będzie 5/10 na zachęte..... |
Wykonanie nawet dobre, tylko popracauj nad wklejaniem. Fabuła, też typu super hero co ocali świat. Popraw grafikę-to będzie duuuuży postęp.
|
hehe Fajne :p :p ;)
|
O.o O! A jednak ktoś to czyta...może zrobie kolejną częśc :)
|
Nie wiem czy ktoś to czyta, ale niech napisze co kolwiek, bo nie wiem czy jest sens robienia kolejnej czesci ;/ mam juz kolejne 15 obrazkow (lepszych od tamtych[chyba]) ale nie wiem czy je tutaj dac...wiec, jesli ktos to czyta to niech napisze.
PS. next parta dam w niedziele, bo do babci jade ;/ |
W sumie to czytałem to zasypiając, ale masz szczęście bo akurat 3 w nocy ... Troche nudne, denna i powtarzająca sie już fabuła ... No w sumie nie jest tak źle .. troche kolorowo to czytam dalej .. 5/10 Rób! ;)
|
fajne 10/10
|
Hehe spoko, tylko nie oznaczaj wypowiedzi pls :-)
I może jakieś inne imiona? Wielki pająk (Giant Spider) nie brzmi po polsku tak groźnie :-) |
Rób, rób ... może coś wyjdzie z tego :))
Teksty rozdzielaj w przypadku długich to na dwa obrazki ... ładniej będzie ... Nie rób na "odwal", bo to widać po sklejonych obrazkach ... jak ci sie nie chce, to nie rób =) |
dobre tylko niekture zdjęcia są za małe 7/10
|
Ja chciałbym jako Yamashiro(kojarzy mi się z cięciami i bólem )
Fake fajny czy tylko aby to nie super hiroł ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |